ZABRANJENO ZA MUŠKARCE: Sada je tu društvena mreža samo za žene!

Nova socijalna mreža "Women" za ideju ima da se damama ponudi prostor gde će moći da pričaju slobodno, o čemu god požele, bez ikakvog uticaja jačeg pola

  • 4

Osnivač sajta Women.com Suzan Džonson dve i po godine radila je za Fejsbuk, a onda je rešila da okrene novi list i stovri virtuelni svet u kojem će korisnice moći diskutuju o raznim životnim temama. Njen cilj je da sa ovim projektom ostvari neku vrstu zajednice u kojoj će žene moći opušteno da razgovaraju bez prisustva muškaraca. Suzan je napravila ovaj sajt u vidu foruma čije članice mogu da diskutuju o karijeri, vezama, zdravlju, seksu, lepoti, roditeljstvu, politici, modi i još mnogo togaSvakog dana predstavlja se nova dnevna tema za razgovor i sve članice ovog sajta mogu da učestvuju u njoj, i imaju mogućnost da glasaju za najbolje odgovore.

Inače, ako neka dama želi da se pridruži ovom ekskluzivno ženskom klubu, to će isključivo moći da uradi preko Fejsbuka, što znači da je skoro onemogućeno priključivanje muškaraca preko lažnih profila. - Imali smo par pokušaja da su muškarci pokušavali da uđu na prevaru, ali samo smo ih isterale napolje - rekla je Suzan kada su joj postavili pitanje "šta ako neki muškarac pokuša da se pridruži ženskom klubu". Društvena mreža je trenutno u probnoj verziji, ali Suzan planira još mnogo inovacija i unapređenja, kako bi se članice osećale što prijatnije. (Telegraf.rs/ DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lionel Messi

    4. septembar 2014 | 17:40

    Za koju godinu muskarci ce se boriti za svoja prava...

  • Neca

    4. septembar 2014 | 22:17

    E NEKA MALO I ZENE PRICAJU...STALNO CUTE...:,)

  • Pa dobro

    5. septembar 2014 | 12:49

    Ime Women nije loše, ali bi bilo bolje da se zove Tračbook.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA