MOMCI, OPUSTITE SE: Žene vole vaš pivski stomak!

Muškarac bez stomaka, kao Mercedes bez znaka - ženama ne samo da ne smeta to što nemate pločice, nego vas čak i preferiraju tako elegantno popunjene

  • 18

Najnovije istraživanje pokazalo je da čak 75 posto ispitanih žena više voli da bude s malo punijim muškarcima.

Većina žena koja je učestovala u anketi izjavila je da bi pre izašle na dejt s muškarcem koji ima malo naslaga sala oko stomaka, takozvani ljubavni jastučić, nego s fit muškarcem na kom se vidi svaki mišić i čiji trbušnjaci izgledaju kao kornjačin oklop.

Dominacija stomakom

 

Čak 96 posto žena koje su učestvovale u istraživanju kao glavni razlog ovakvom stavu navelo je da su muškarci opsednuti treningom i teretanom dosadni.

Prema mišljenju stručnjaka za odnose između muškaraca i žena Trejsi Koks, koje prenosi Daily Mail, ovakvi rezultati pokazuju da se žene u većini odlučuju za malo punije muškarce jer ih isklesana tela podsećaju na njihove sopstvene fizičke nedostatke.

- Psihološki gledano žene veruju da bi im mršavi muškarci atletske građe zamerili nedostatak discipline u ishrani i vežbanju i brže primetili njihove nedostatke - objašnjava Koks.

Pivski stomak se pretvara u trbušnjake

Gotovo tri četvrtine ispitanih žena izjavilo je i da bi im bilo neprijatno da skinu odeću ispred vitkih, mišićavih muškaraca.


U anketi su ženama ponuđeni i potencijalni muškarci iz sveta poznatih i slavnih koje bi izabrale za dejtove, a većina ispitanih (33 posto) odabrala je glumca Kolina Firta kao prvi izbor ispred pevača Robija Viliamsa, glumca Leonarda DiKaprija ili pak Džejms Bonda - Danijela Krejga. Najviše onih koje preferiraju mišićave muškarce mlađe je od 25 godina, dok starije biraju "jastučiće".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eeeej jesi li lud...

    14. septembar 2014 | 20:35

    Ne volimooo i nemojte se tesiti tamo nekim istrazivanjima...nego smanjite malo pivo i sve sto uz pivo lepo ide..na cackalicu:)

  • Lena

    14. septembar 2014 | 20:32

    Molim,mi zene znaci "volimo" salce,zdepaste,debeljuskaste,jos fali da kazete da volimo dlakave,celave,omalene,sa maleckim "ponosom"...OMG,kako da ne,kakve gluposti,ne mora da imaju plocice,ali pozeljan je ravan stomak,cvrsta guza,i "ponos" za ponos...U toj anketi su verovatno ucestvovale,zene-devojke koje imaju muzeve-momke koji su mlitavi i debeljuskasti,pa su navikle na to,ccc

  • ma da

    15. septembar 2014 | 01:40

    Zene ne vole pivski stomak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA