Da li ste raspoloženi za romantični vikend udvoje?

Ako biste da sa voljenom osobom odete negde gde možete da se na miru odmorite, opustite i preporodite, pripremili smo za vas ponude koje će vam zaista omogućiti sve što je potrebno. Na vama je samo da odlučite koju od tri destinacije ćete posetiti

  • 0

Iako je letovanje gotovo, vama bi pred sve bližu jesen sigurno dobro došla još jedna tura odmora i opuštanja, makar i minimalna. Zamislite da možete totalno da se relaksirate i uživate s voljenom osobom brčkajući se u banjskoj vodi? Savršena destinacija za takvu vrstu odmora sigurno je Slovenija, koja obiluje opšte poznatim i priznatim termama.

Priuštite sebi odmor koji zaslužujete, spakujte kofere i zaboravite na sve brige! Megabon vam predstavlja odabir najboljeg što nude slovenačke terme.

TERME VIVAT

Terme Vivat nalaze se u idiličnom prekmurskom mestašcu Moravske Toplice, koje se ponosi najdužom tradicijom termalnog turizma u Sloveniji te kvalitetnom turističkom ponudom.

Bazenski kompleks Vivat uključuje otvorene i zatvorene vodene površine. U natkrivenom delu koji je preko bazena za plivanje povezan s vanjskim delom kupališta nalazi se veliki rekreacijski bazen s brojnim vodenim efektima (masažne klupe, slapovi…), dva whirlpoola i bazen za decu, dok u vanjskom delu kompleksa možete zaplivati u olimpijskom bazenu (radi sezonski) i uroniti u zagrljaj lekovite ''crne'' termalne vode.

Naša specijalna ponuda uključuje dva noćenja za dve osobe (jedno dete do 12 godina boravi besplatno) u apartmanima Vivat za samo 12.634 RSD!

BIOTERME

Područje Hotela Bioterme u srcu Prlekije još je 1976. godine zbog svojih prirodnih lepota bilo proglašeno parkom prirode, koji pobeđuje sivilo svakodnevice i sa svojim intenzivnim nijansama zelene izmami na videlo čovekov duh u najčistijem obliku.


Termalni park nudi devet izvrsnih vanjskih bazena i 600 m2 unutarnjih vodenih površina sa pet bazena, kuda teče termalna voda iz dubina – voda je čista, bez primesa, hipertermalna i bogata natrijumom, kalijumom kao i hidrogenkarbonatom. Istovremeno je i jedna od retkih termalnih pitkih voda, koja se može koristiti i za peroralno lečenje.

Nikako ne propustite priliku za beg iz betonske džungle u idilu prirode. Naša ponuda uklučuje dva noćenja s uključenim polupansionom za dve osobe i jedno dete do 12 godina u skoro pola cene za samo 19.936 RSD.

RIMSKE TERME

Rimske terme nalaze se u Rimskim Toplicama uz reku Savinju. Lekovitost termalne vode iz ovoga područja znali  su već ceniti i stari Rimljani. Dolinu Rimskih Toplica okružuju šumske padine okolnih brda koji kotlinu štite od vetra i letnih vrućina.

U sebi kriju bujnu vegetaciju i egzotične vrste iz svih krajeva sveta, što posetiocima omogućava opuštanje i uživanje u raznolikoj prirodi. Blagotvorna dejstva termalnih vrela u vama će probuditi želju za stvaranjem, opuštanjem i odmorom.

Samo za vas smo pripremili ponudu za dva noćenja i dve osobe sa uključenim doručkom i neverovatanim popustom od 60 odsto!

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA