MLAĐE, SLAĐE: Zašto je dobro da budete sa mlađim frajerom

Iako mnogi tvrde da bi u vezama i brakovima muškarac trebalo da bude stariji, istina je da se u ljubavi ništa ne mora. Pravila ne postoje, a i od mlađih momaka možete da naučite svašta

  • 9

Stereotipi da žena ne može da ostvari kvalitetnu vezu s mlađim muškarcem polako se tope, a mnoge žene mogu da potvrde da takva ljubav ima i mnoge prednosti.

U fokusu ste

Stariji muškarci možda već imaju karijeru i svoje interese koji ih raduju, ali i stvaraju stres, mlađima ćete možda biti više u fokusu. Ako ništa drugo, biće impresioniran vašim dpostignućima i načinom na koji radite, planirate i odrađujete sve životne obaveze. Budući da ste stariji, logično je da imate više iskustva u svemu.

Dokazuju se

Budući da su svesni toga da imate više iskustva u svemu, rado će se dokazivati, jer žele da pokazažu da su jednako uspešni, pametni i razumeju sve vaše potrebe. A to znači samo jedno – uvek će hteti da vam ugodi.

Puni su energije

Ako vam se izlazi u subotu i želite da plešete celu noć, veće su šanse da ćete to doživeti s mlađim frajerom. Desetak godina razlike za oba pola jednostavno znači mnogoo. I žene i muškarci u 40-ima imaju manje energije nego oni u 30-ima. Zato je logično da ćete s mlađim muškarcem biti aktivniji ako to želite.

Bez prtljaga iz prošlosti

Velike su šanse da je muškarac iznad 35 godina bio u barem jednoj vezi koja mu je slomila srce pa se nakon toga teško prepušta i boji se obaveze. Žene koje su iskusile i održale vezu s mlađim muškarcem kažu da im je lakše da se povežu jer nemaju prtljagu iz prošlosti.

opasni poljubac

Vole da eksperimentišu

Mlađi muškarci jednostavno su - mlađi. A to znači da su otvoreniji za nove stvari te da će rado eksperimentisati, bilo da se radi o nekom novom sportu ili neobičnom restoranu. A zajedno s time znači da ćete i sami iskusiti više stvari i doživeti iskustva zbog kojih ćete se osećati živahnije nego ikad pre.


Cene vas

Ako ste u vezi s mlađim muškarcem, imate mnogo da mu date emocionalno, finansijski pa i samim životnim iskustvom. Zbog toga će vas izuzetno ceniti i pamtiti sve šta mu govorite, jer zna da ste iskusniji. Upravo zbog toga, osećaćete se voljeno i cenjeno.

Koliko ono godina imate...?

S mlađim muškarcem sigurno ćete biti aktivniji, a to će vas na kraju krajeva i pomladiti. Osim toga, njihov pogled na život obično je jednostavniji, a kada se stvari ne komplikuju, sve je lakše.

(Telegraf.rs/PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    12. septembar 2014 | 17:03

    Sta ako je zena starija i nema prihode... cisto sumnjam da bi veza bila duza od jednovecernje.

  • Tina

    12. septembar 2014 | 15:37

    100% TACNO!

  • Poznavalac

    12. septembar 2014 | 15:13

    E bas tako, ja sam u tridesetim, a moje kolegenice na poslu su po 15-ak godina starije. Jedna je proverila da je bolje sa mladjim :) Idemo dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA