Četiri stvari koje morate da uradite nakon raskida (GIF)

Sada vam je teško, ali ne prepuštajte se bolu. Postoje stvari koje će vam pomoći da prebolite čak i najteži ljubavni rastanak, a činjenica je da morate da nastavite dalje

  • 7

Ko god da ga je inicirao, raskid boli. Uz ove trikove patnja i loše raspoloženje neće nestati, ali sigurno ćete se osećati malo bolje.

Nazovite najbolju drugaricu

raskid gif

I "isplačite dušu", sve dok se ne budete osećali malo bolje. Ona će najbolje razumeti kroz što prolazite, najbolje utešiti i podsetiti vas da niste sami.

Izlogujte se s društvenih mreža

raskid

Samo privremeno, kako ne bi svoju bol delili s drugima i kasnije, vrlo verovatno, zažalili. Tužni ili ljuti status neće promeniti stvari, a ako ih ne napišete, sačuvaćete dostojanstvo.

Takođe, možda zvuči detinjasto, ali brisanje bivšeg s društvenih mreža zapravo je sasvim normalno ponašanje, jer ono što sada definitivno ne treba da znate je gde je on, s kim, zašto ne pati naglas kao vi, i slično.

 

Muzika

raskid 1 gif

Mnogo je puta dokazano da muzika utiče na dobro raspoloženje, a to je ono što vam treba. Iako volimo i laganice, možda bi bilo bolje da otvorite album s pesmama za žurke.


Hobi

raskid 2

Slobodno vreme vaš je najveći neprijatelj nakon raskida. Čak i ako imateš posao, postoji vreme u danu kad ćete biti sami kod kuće, a to je vreme kad zovete prijatelje na druženje, gledate filmove, čitate knjigu ili nešto deseto. Posvetite se samo seb i sve će biti lakše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mister X

    14. septembar 2014 | 14:46

    Klin se klinom izbija. Sto pre pronaci novog partnera ili partnerku, i cim pocnete da se nervirate oko njega ili nje ono bivse ce da iscezne. Ako bas necete da srljate u novu vezu onda makar na jednu noc, posle koje cete mozda shvatiti da ono sto ste imali kraj sebe i nije toliko savrseno i posebno ;)

  • Kima

    14. septembar 2014 | 20:16

    Sve odradjeno.

  • Robi

    14. septembar 2014 | 15:03

    Ja kad ostavim devojku, nista od ovoga ne pomaze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA