Ne biste verovali kad i gde vas muškarci najčešće varaju

Postoje događaji koji povećavaju šanse da će muškarcima 'otkazati kočnice' i da će se prepustiti preljubi, a jedna anketa pokazala je da su svadbe mesto na koje devojke ne bi trebalo da puštaju svoje partnere bez nadzora.

  • 9

Istraživanje sprovedeno na uzorku od dve hiljade ispitanika pokazalo je da će muškarci svoje partnerke najčešće prevariti na venčanjima na koja su otišli solo.

Kako je pokazala anketa, 32 odsto muškaraca prevariće ženu, devojku ili verenicu na venčanju na koje je otišao bez pratnje, 27 odsto na momačkoj večeri, 21 odsto na božićnim proslavama i 9 procenata na godišnjici mature.

U istoj anketi, otkriveno je da je 37 odsto žena bilo uvereno da ih muškarci najviše varaju na božićnim proslavama, dok je 35 procenata ispitanica pretpostavljalo da će partner pokleknuti na momačkoj večeri. Za 17 odsto ispitanica je problematično okupljanje na godišnjici mature, a samo je 11 procenata žena zaključilo da su najveće šanse da će partner 'švrljati' na nečijoj svadbi.

Ovakav rezultat je dakle, poprilično iznenadio žene, koje verovatno više neće puštati muža ili dečka samog na venčanje prijatelja.

(Telegraf.rs / PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocevidac

    16. septembar 2014 | 01:10

    Budimo realni, kad neko zeli da te prevari - bio musko ili zensko - ne mozes nista da ucinis.

  • rututu

    15. septembar 2014 | 13:36

    To se desilo mijoj sestri, ona nije mogla da ide na svadbu, decko otisao sam i sutradan dosao da raskine sa njom, smuvao se sa pevacicom na svadbi.

  • Poznavalac

    15. septembar 2014 | 16:35

    A zene, gde one najcesce varaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA