Vodimo vas u hotel za razvedene! (VIDEO)

Sada zaista postoji mesto iz Elvisove pesme "Heartbrake Hotel". Uplatite sebi i uskoro bivšem bračnom drugu drugačiju vrstu ljubavnog aranžmana u najneromantičnijem gradu na svetu

  • 1

Postoje mesta na koja parovi idu da bi uživali u svojoj ljubavi, romantici i dobrom seksu. Ovo nije jedno od takvih mesta.

 

Ono se zove "The Gideon Putnam Resort" u Njujorku , a odnedavno nudi "vikend paket za razvedene", tačnije parove koji će to uskoro biti. Što je još bizarnije, u svojoj ponudi i dalje imaju organizaciju romantičnih venčanja i odmora.

 

Iako ovakva ponuda još uvek nije objavljena na njihovim službenim stranicama, "New York Post" otkrio je da cena paketa iznosi 5000 dolara.

 

 

Takođe, deo parova koji posete ovaj hotel imaju priliku i da učestvuju u reality show-u, koji bi se uskoro počinje da se prikazuje, no to nije obavezno.

 

A što tačno nudi pomenuti hotel? Svojim korisnicima omogućava miran razvod i razmišljanje o svemu u sklopu raskošne prirode i spa tretmana i uz prisustvo profesionalnih osoba, koje bi im pomažu u ovakvom životnom razdoblju.

 

Zajedničko putovanje pre razvoda? Hm... Šta vi kažete na ovu ideju?

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šta reći

    17. septembar 2014 | 12:29

    Odavno govorim da su ameri bolesna nacija, a niko mi ne veruje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA