MUŠKARCI: Evo kome je sve vaša draga istračarila kakvi ste u seksu

Žene nekada još za vreme seksa razmišljaju o tome kako će sutra, uz kafu, najboljoj drugarici ispričati neke "masne" detalje iz kreveta. Iako ni pripadnici jačeg pola nisu imuni na ovakve priče, dame ipak imaju više sklonosti da svom seksualnom životu dodaju socijalnu notu. Zato, muškarci, nemojte se iznenaditi ako vas, dan posle vrele noći, njene drugarice čudno gledaju

  • 20

Žene vole da razgovaraju o seksu sa svojim prijateljicama mnogo češće nego što to čine sa svojim partnerima. Priče iz kreveta često su rezervisane za njene drugarice.

Najnovije istraživanje sprovedeno na internet stranici za spajanje parova “Match” pokazuje da čak 57 odsto žena razgovara o seksu sa svojim prijateljicama. S partnerima to čini 47 odsto ispitanica. Pokazalo se da žene znatno češće pričaju o seksu na početku veze. Kasnije ne govore prijateljicama toliko o svom seksualnom životu jer smatraju da je to neprikladno.

Iako bi, prema mišljenju stručnjaka, bilo dobro da žene više razgovaraju o seksu i sa svojim partnerima, ipak ima koristi i od razgovora s prijateljicama. Žene se očigledno osećaju prijatnije i slobodnije u prijateljskom okruženju pa se otvaraju, i seks prestaje da bude tabu tema.

To je dobro jer žene na taj način oslobađaju svoju seksualnost i postaju opuštenije. Istraživanjem u kome je učestvovalo 1.000 ispitanica otkriveno je i da žene jedna drugoj dele savete koji su se pokazali vrlo korisnim u praksi. Ali stručnjaci napominju da bi žene trebalo više da razgovaratju o seksu sa svojim partnerima, jer je to zapravo najbolji način na koji će se razvijati njihov seksualni život.

(Telegraf.rs / PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smarač

    19. septembar 2014 | 14:18

    Šta me briga kome će ispričati, bitno da ne ispriča mužu!

  • xy

    19. septembar 2014 | 18:26

    Nikad nikome nisam pricala o mojim iskustvima sa muskarcima ! Smatram da to nije ok .

  • Smarač

    19. septembar 2014 | 13:25

    Seksualni i emocionalni doživljaj partnerke ili partnera je subjektivna kategorija i osnov seksualnog odnosa. I pored istih kvantitativnih odlika muškarca (obdarenosti, potencije, impotencije i dr.), ne postoji merljivo pravilo uspešnosti i zadovoljnosti seksom. Pored vizuelizacije partnerke, koju većina muškaraca smatra presudnom, po meni, vrlo su bitne i druge karakteristike (harizma, šarm, stil, gracioznost, obrazovanje i dr.). Jednostavno, ili ima hemije ili ne. Sa nekim, po mojim standardima, kompletnim ženama seks je bio zadovoljstvo, a sa drugima ne. Smatram, da bi i žene i muškarci, podjednako trebalo doživljavati seks kao intiman čin, zajednički uspeh ili neuspeh. Takođe, mislim da je upotreba parfema ili sličnih proizvoda smanjila mogućnost detektovanja kompatibilnih osoba posredstvom feromona i učinila ljude promiskuitetnijim. Što se prepričanja detalja, nemam ništa protiv i ne smatram to kao vid pozitivne ili negativne kampanje usmerene protiv mene. I, na kraju, kako kaže Balašević: ,,jedne se žale, a druge hvale..." uspeh i neuspeh su sastavni deo života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA