MISTERIJA RAZREŠENA: Ona hoće seks!

Generacije i generacije muškaraca pokušavaju da shvate šta je u glavi jedne žene, šta je, dođavola, to što ona zapravo hoće. Odgovor je veoma jednostavan - sveće, cveće, šampanjac, dobra hrana i muškarac na vratima... Retko će koja dama tome moći da odoli

  • 3

Ovo uopšte nije tako teško razumeti. Svaka žena ima fantazije, a ženska mašta je bezgranična. Sve one u svojoj glavi puštaju grešnoj prirodi na volju, bilo da je to fantazija o izbezumljujuće strastvenom iskustvu, nakon kojeg se budi viseći sa kristalnog lustera, ili je u pitanju romantična bljuvotina sa Ivanom Bosiljčićem, ružičastim koktelom i kolibom u nekoj planinskoj zabiti.

Stvarnost je potpuno drugačija. Svaki dan isto - kancelarija, dijete, briga o deci, nerviranje ako dece nema, gradski prevoz, ishrana, skupoća i neki drkadžija koji je zaposeo kauč i daljinski upravljač. Nije da se dame nešto preterano bune, ali možda to čine upravo zbog toga što uvek mogu da pobegnu u svet sopstvene mašte.

I nauka to dokazuje. Rezultati istraživanja, kojim je obuhvaćeno 15.000 žena uzrasta između 18 i 34 godine, pokazuju da manje od 3 odsto žena nikada ne sanjari o seksu. Naravno, u pitanju su nešto "mekše" erotske fantazije, za razliku od hard-kor scenarija kojima pribegavaju muškarci.

Ono što dame najčešće zamišljaju su seks sa javnom ličnosti, potpunim strancem ili bivšim partnerom, ali nije malo ni onih koje maštaju o sado-mazo avanturi ili nekim drugim nevaljalim formama vođenja ljubavi.

Zato, čim primetite da je vaša draga duboko utonula u misli, znajte šta joj je na umu. Vreme je za akciju!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elza

    23. mart 2012 | 10:15

    Firma za koju ja radim je kupila sexo.com.br (brazilski sajt) za neke sumtnuae pare, investicija se vratila jako brzo Generalno sex se lako prodaje jer ima puno konzumenata ali konkurencija nije mala (na Internetu) a bogami i kod nas ima pokusaja (nikibgd npr). U svakom slucaju racunaj da ce ti blog biti mnogo poseceniji nego do sada P.S. About me ti je *sjajan*

  • Gaby

    25. mart 2012 | 06:50

    Au ženo, šta ti sve neće pasti na pamet Nije ti loša ideja i mogla bi malo da osvežiš temu nekom egzibicijom, rimeco brzinski sex u letu pre otvaranja padobrana Ovo sa električnom četkicom je vrh, samo mi nije jasno što bih se drndala sa njom kad jedan osrednji Radiša košta 2 000 dindži

  • Chudo Veliko

    17. mart 2012 | 22:02

    samo nepredvidivo:) http://www.necudakliknem.com/2012/02/upoznavanje-koliko-put-je-ljubila-stranca/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA