Kako da prepoznate da li je on onaj pravi?

Veza vam je sjajna, svi vas već pitaju kada ćete izreći sudbonosno “da”, ali čak i kada u vezi zaista postoji ljubav, predanost i posvećenost, nije lako sa sigurnošću reći da je upravo on onaj “pravi”

  • 4

Pitate se da li je upravo on onaj “pravi” s kojim ćete provesti ostatak života? Ovih devet znakova to će vam otkriti.

Nije pobegao glavom bez obzira kad je saznao za vaš minus na kartici

Kad ste otkrili tu prilično bitnu informaciju, on nije pobegao, nije se uplašio niti se naljutio, već, sasvim suprotno, bio je racionalan i pružio vam podršku. Upravo takva reakcija pokazuje veliku dozu zrelosti, prihvatanja i otvorenosti. Upravo to su značajne karakteristike partnera s kojim nameravate da provedete ostatak života. Kandidat za brak je muškarac koji prihvata vaše probleme i slabosti, poput dugova i minusa, i jasno vam daje do znanja da vam pruža podršku i da je spreman da pomogne.

Podstiče vas na izlaske s drugaricama

Ne osećate krivicu što ste otišli u noćni provod u ženskom društvu, ili na sedmodnevni odmor gde ste vreme posvetili isključivo prijateljima, a njega niste poveli. Što je još važnije, on vas podržava u tome. Naime, stručnjaci tvrde kako je povremen odmor od partnera sasvim zdrav za vezu. Ako partner želi da imate nezavisnost i shvata da za potpunu sreću morate imati i vreme samo za prijatelje, u tom slučaju on je zaista onaj “pravi”.

Mogao bi da napiše vašu biografiju

Vaši razgovori su iskreni, a neretko potraju i do kasno u noć. Bez obzira na to što znate jako puno jedno o drugome, još uvek učite jedno o drugom, i dajete odgovore na sva postavljena pitanja. On možda zna šta će vas nasmejati i razvedriti, ali bez obzira na to, postavlja vam duboka pitanja, od vaših najskrivenijih strasti do snova. Upravo to je ključan faktor koji pokazuje dubinu veze i želju da vas upozna i razume bolje od ikoga.


Prihvata vaše prijatelje

Dugogodišnja veza često znači povezivanje i mešanje prijatelja pa čak i čitavih grupa prijatelja. Zbog toga je neophodno da partner podržava prijateljske odnose koje su vam važne. To uključuje održavanje dobrih odnosa sa prijateljicama, ali i prihvatanje prijatelja i eliminaciju osećanja neprijatnosti ili ugroženosti.

TAMABEPA, Ljubav, Prosidba, Veridba

Ne boji se svađe i sukoba

Zauvek u vezi možete biti samo s osobom koja se ne boji teških i ozbiljnih razgovora. To ne znači da se nikad nećete sukobiti, već da nijedna strana neće pobeći kada na red dođu teške teme. Upravo to pokazuje činjenicu koliko je uložio u vaš odnos, a to takođe otkriva predanost i nivo zrelosti koja je važna za dugoročnu vezu. Znači, veoma dobar znak je kada vaš partner ne odustaje od rešavanja problema i krize u vezi, a ne da nezrelo beži od problema, isključuje telefon i izbegava komunikaciju.

Bitna mu je vernost

Ovo se možda čini očiglednim, ali vredno je ponavljanja. Nedavna istraživanja pokazala su kako su osobe koje su jednom učinile preljubu 3,5 puta sklonije da to ponove. Ovo, naravno, ne znači da nije materijal za brak ako je to radio u ranijim vezama, ali stručnjaci veruju da je čvrst stav o vernosti, jedan od ključnih faktora.

Svi njegovi prijatelji se žene

Ako vam se čini da s njim idete na više svadbi nego u poslednjih nekoliko godina, to može da znači da je i samog sebe počeo da zamišlja u braku. Naime, najčešće se družimo s ljudima koji imaju slične stavove i razmišljanja kao i mi. Zato, ako njegovi prijatelji ulaze u brakove, verovatno se i on sprema na taj korak.

Osećate da je on onaj “pravi”

Pred vas bismo mogli staviti čitav spisak potrebnih osobina da on bude onaj pravi, ali činjenica je da vam istinu otkriva upravo onaj osećaj, odnosno onaj glas duboko u vama. A prema nedavnom istraživanju, taj osećaj je prilično dobar pokazatelj čvrste veze.

(Telegraf.rs / tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kontra kontra kontra citalac

    2. oktobar 2014 | 22:15

    Pogresan tekst. Ako su dvoje u vezi, cemu onda pitanje "kako da prepoznate da li je on onaj pravi?", to pitanje bi bilo na mestu da se tekst bavi PRVIM SUSRETOM tj PRVIM SASTANKOM (sudarom) ali generalno zene prvo gledaju na lepotu, pa na pare dok muskarcima sem lepote skoro nista drugo nije bitno zato ima mnogo slobodnih muskaraca kao sto sam ja :(

  • Scania V8

    2. oktobar 2014 | 23:07

    Jednom recju: Papučar. :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA