Evo zašto odlepite kad vidite žensku guzu

Svi znamo da muškarci obožavaju ženske zadnjica. Retko ko će odoleti da se na ulici ne okrene za ženom koja je nosilac najlepše guze u krugu od kilometar, što može biti opasno ako je pored vas i vaša lepša polovina

  • 24

Danas žene sve veću pažnju posvećuju izgledu svojih zadnjica, muškarci su, kako stručnjaci kažu, oduvek koncentrisani na ovaj deo ženskog tela, iz jasnog razloga.

Zadnjica na ženi muškarcima je privlačna isto kao i grudi i kukovi, ove delove pripadnici jačeg pola povezuju sa plodnošću žene, kaže Dejvid Bas, profesor na Univerziteta u Teksasu.

Nije svaka pozadina privlačna muškarcima, najveći broj muških pogleda privlače velike zadnjice jer asociraju na zdravlje i trudnoću, a često ih muškarci povezuju i sa mladošću – piše Blic.

Kada se dođe na polje seksa, i dalje su na snazi brojni tabui. Kako je rekao Erik Garison, stručnjak za seksualne odnose i autor knjige "Mastering Multiple Position Sex", mnogi i danas analnom seksu daju karakteristike animalnog poriva.

Ne vole svi iste zadnjice, Argentinci ih obožavaju, 59 odsto njih više voli veliku zadnjicu nego velike grudi, pokazalo je istraživanje Univerziteta u Buenos Ajresu. Sudeći prema rezultatima studije Univerziteta u Londonu, Britanci nisu njeni veliki ljubitelji.


Na žene više od ovih rezultata utiču poznate ličnosti.

- Pop kultura sve više promoviše velike zadnjice. Zbog dama poput Kim Kardašijan i Dženifer Lopez, žene žele da imaju što veće pozadine i da na taj deo svog tela skrenu što veću pažnju - objasnila je Ava Kadel, seksolog i autor knjige "NeuroLoveology".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smarač

    3. oktobar 2014 | 10:56

    Ženu guza krasi, a tortu orasi.

  • Прави Четник

    3. oktobar 2014 | 11:37

    Где нађосте ону кантару од Кардашијан, поред онако слатких и лепих гуза од других девојака!?

  • Boki

    3. oktobar 2014 | 11:43

    Zadnja slikaaaa, ubica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA