Njegova žena se plaši oralnog seksa, šta biste mu vi savetovali?

Ljude uglavnom muče njihovi sopstveni strahovi, koji uzrokuju razne psihičke tegobe. Ali ovog čoveka, na jedan drugačiji način, muči specifičan strah njegove žene. Ima li mu pomoći?

  • 45

Na adresu lista "Guardian", tačnije, njegove rubrike “Sexual Healing”, nedavno je stiglo pismo očajnog supruga, pod nazivom "Moja supruga se boji da mi pruži oralni seks".

U njegovom kratkom pismu stoji:

- Moja supruga nikad ne inicira oralni seks i ne uživa da ga pruža, što mene prilično odbija od nje. Kad smo o tome pričali, jasno je dala do znanja da se boji da ću joj svršiti u usta. Uveravao sam je da neću, ali to što ona moju spermu doživljava kao otrov još me više hladi - kaže očajni muž.

Pamela Stivenson Konoli, zadužena za odgovore na ovakva pitanja, napisala mu je odgovor s kojim uzrujani suprug verovatno neće biti preterano zadovoljan.

Poručila mu je da mora uvažavati želje svoje supruge jer "ljudi imaju različite granice i stvari koje im se ne sviđaju, koje drugi moraju poštovati", pogotovo u ovakvim slučajevima kad je u pitanju strah.

- Ako želite da podstaknete određeno seksualno ponašanje kod partnera, najbolje je da se prvo podigne erotski naboj između vas tako što ćete se zadovoljavati na načine koji su već poznati i utvrđeni. A onda možete polako uvoditi novine. Ali ako nežno, velikodušno i s puno poštovanja pokušate da otkrijete šta nju zaista uzbuđuje i pohvalite je kad vas zadovolji na bilo koji način, vaša seksualna veza biće mnogo bolja – dodala je ona.

Imate li bolji savet za ovog očajnog gospodina?

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    8. oktobar 2014 | 15:26

    Daj joj 100eura

  • cincin

    8. oktobar 2014 | 15:19

    Nek se okupa, pa je nece biti strah

  • jana

    8. oktobar 2014 | 15:07

    Moj savet bi bio da se gospodin sigurno nije dovoljno potrudio da je uveri u svoju ljubav koja je najveci pokretac za svaki vid seksualnog zadovoljavanja svog muskarca.JER SLOBODA JE GLAVNA U SEKSUALNIM UZITCIMA A POSTIZE SE APSOLUTNIM POVERENJEM U ISKRENOST VEZE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA