MUŠKARCI NAUČITE: I ovo su erogene zone kod žena!

Predstavljamo vam nekoliko veoma neuobičajenih erogenih zona...

  • 4

Kada je predigra u pitanju, većina ljudi fokusira se na glavne erogene zone - usne, zadnjicu, grudi i genitalije. Predstavljamo vam nekoliko veoma neuobičajenih erogenih zona...

Skalp

Iako se čini kao poslednja stvar koja asocira na uzbuđenost i seks, skalp je pokriven hiljadama folikula, a to znači mnogo nervnih završetaka. Pružite svom partneru masažu skalpa i ubrzo ćete oboje shvatiti koliko uživanja možete naći u tome...

Predeo iza kolena

Ovo je jedna od (nepravedno) najzapostavljenijih zona tela kada je seks pitanju. Prema rečima eksperata, grickanje se može pokazati kao izuzetno uzbuđujuće iskustvo.

Unutrašnja strana butina

Ovaj deo tela prepun je nervnih završetaka, pa nije ni čudo je ekstremno osetljiv na dodir!

Laktovi

Da li vam se ikada dogodilo da udarite laktom o ivicu nameštaja i doživite vrlo bolno iskustvo? Ako jeste, onda nije ni potrebno objašnjavati vam koliko je ova zona osetljiva. Možete stimulisati unutrašnju stranu laktova (pregib), ali izbegavajte golicanje ili prejako trljanje – nežno prevlačenje i blagi dodir učiniće svoje.

Stopala

Naučnici tvrde da stopala nisu erogena zona, ali mi imamo drugačije mišljenje. Mnoge žene i muškarci naprosto uživaju u davanju i primanju senzualne opuštajuće masaže stopala.


(Telegraf.rs / Super žena)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smarač

    9. oktobar 2014 | 20:58

    Koliko se tekstova o seksu dnevno objavi?! Od silnih seksualnih teorija svakodnevno opteretićujemo razum, pa nije ni čudo što je se broj seksualnih disfunkcija povećava. U kafićima možete videti odvojene grupe muškaraca i devojaka koje su međusobno nezaintetesovane, a svi na svojim telefonima čitaju raznorazne tekstove i teorije. Ljudi, opustite se i predajte osećanjima- sami istražujte. Nema univerzalnih stvari, jer se svi razlikujemo. Prirodu zanima samo potomstvo, a seksualni užitak proizilazi od zadovoljstva partnerom. Što pre to shvatimo, biće nam lepše i lakše.

  • duleks

    9. oktobar 2014 | 22:38

    Sta je skalp :)

  • Slikar

    12. oktobar 2014 | 21:11

    Mozak. Stimulisite joj pravilno i imacete nezaboravan sex.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA