BRAVO, MAJSTORE: Ovaj lik je smuvao preko 500 cica u metrou!

Ako ste se nakad pitali kako da priđete nekoj lepoj devojci na autobuskoj stanici, ovaj čovek ima neke dobre ideje koje biste mogli da iskoristite za svoje nevaljale planove

  • 6

"Čekajući metroa", ovaj Njujorčanin je rešio da prekrati vreme na jedan zabavan i interesantan način. Isprobajte njegov recept, možda budete imali sreće.

"Ako na stanici stretnete lepu devojku morate nešto reći." To je moto Brajana Robinsona, zavodnika iz podzemne železnice u Njujorku, koji kaže da je to najbolje mesto za start.

Kako kaže “tamo ima tona lepih žena”, a svoje navodne trijumfe pretočio je u knjigu pod nazivom “How to Meet Wemen on the Subway”, koja izlazi ove nedelje.

Robinson (48) tvrdi da je izašao s 500 žena od 1999. kad je postao “Romeo brzih pruga”, a dar je, kaže, nasledio od pokojnog ujaka koji je svojevremeno izbačen iz doma za stare zato što je štipkao medicinske sestre za guzu.

Brajan je svoj prilaz vremenom usavršavao, i kaže da najbolje prolazi da se pravi kako ne zna kako da stigne na svoje odredište i tako uđe u razgovor. Zatim bi primetio da (kao bajagi) ima akcenat, i budući da je 97 odsto žena u Njujorku došlo odnekle, razgovor bi skrenuo ka tome odakle ona dolazi, kakvo je to mesto itd.

Trik je u tome da za kratko vreme u razgovoru pokažete da ste zaista zaiteresovani za nju, ne pokušavajući da joj se očigledno nabacujete.


“The Post” je pratio Robinsona prilikom jednog "lova" i pritom intervijuisao neke od njegovih sagovornica. Gotovo sve su stekle utisak da je on jedna prijatna, otvorena, fina osoba s kojom bi možda i izašle.

(Telegraf.rs / NYPost)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hahahah

    16. oktobar 2014 | 16:58

    Hahahahah pa ja ne verujem!! Meni je ovaj lik ladno prisao!! :DDDD

  • Dragan

    17. oktobar 2014 | 01:29

    Aaa pa ovde nebi nista smuvao kod nas posto su nase devojke veoma drske i uobrazene i nevaspitane....

  • Ezra

    19. oktobar 2014 | 02:01

    Cudno ,mora da su ove bas zagorele ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA