Evo kako da ponovo probudite strast u svojoj vezi

Mnogim parovima se posle nekog vremena dogodi da im veza upadne u rutinu i izgubi onaj magični prizvuk koji je imala na početku. To ne znači nužno da je sva inspiracija potrošena, možda vam samo treba osveženje

  • 0

Ako ste izgubili onaj polet koji ste imali na početku veze, pokušajte da ga povratite na neki od ovih načina:

Adrenalinske avanture

Istraživanja su pokazala da zajedničke aktivnosti parova, koje podižu njihov adrenalin, lako mogu vratiti uzbuđenje i u njihov odnos. Pronađite nešto uzbudljivo i zastrašujuće i krenite.

Zajednički trening

Ako je prvi predlog ipak malo previše za vas, zajednički trening imaće sličan efekat, zbog istog hemijskog dejstva na vaš mozak. Takođe, vežbanje će pojačati vaš libido.

Maštanje o budućnosti

Odnosi nisu statični i svaki ima svoj pravac. Ključ je da se ne ograničavaju samo na ono što bi trebalo da uradite. Razmišljajte i o drugim stvarima i maštajte, čak i ako su šanse za ostvarivanje takvih fantazija vrlo male. Kad znate da imate budućnost koju tek treba ispisati zajedničkim avanturama, lako ćete revitalizovati svoju vezu.

Budite konkurencija jedno drugome

Možda će zvučati čudno, ali ovakve stvari takođe mogu da uvedu uzbuđenje u vašu vezu. Ovaj put nemojte biti tim, već pronađite načine kako da postanete konkurencija jedno drugome. To može biti neka igra, kuvarski dvoboj ili obična dečija trka. Šta god izabrali, to može vratiti strast u vašu vezu.


Razgovor o ciljevima

Verovatno da on već zna sve vaše ciljeve i snove, ali ono što je podjednako važno je razgovor s partnerom o tome, kao i planiranje kako ostvariti te ciljeve. Inspirativno je videti da su parovi posvećeni zajedničkom postignuću individualnih ciljeva. To će vas podsetiti na početak veze i na ono što vas je privuklo kod vašeg partnera.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA