Nećete verovati kako sve žene mogu da dožive orgazam

Muškarci nemaju puno izbora kad je orgazam u pitanju, odnosno mogu ga doživeti isključivo tokom seksa ili masturbacije. Žensko telo, s druge strane, ima mnoge okidače, koji mogu pokrenuti lavinu zadovoljstva

  • 3

Žena može da doživi orgazam na razne načine. Neki od njih su vam sigurno poznati, dok za neke možda nećete poverovati da postoje.

Tokom vežbanja

U istraživanju, koje je sprovedeno na Indijana Univerzitetu, otkriveno je da neke žene mogu da dožive orgazam tokom treninga. Iako ne postoji neka čarobna tehnika, mnogi ističu da je joga najbolja za tako nešto, a ponavljanje je ključno. “Women's Health” ističe sledeću vežbu: lezite na stomak, s dlanovima na podu, uz grudi. Ruke su savijene u laktovima. Zatim lagano podignite gornji deo tela, dok donji ostaje na podu. Držite noge čvrsto skupljene i uključite i mišiće zadnjice. Zadržite tu pozu 7-10 udaha i izdaha.

Za vreme spavanja

Tokom REM faze spavanja, kada se javlja većina snova, jer je tada povećan dotok krvi u vaginu.

Putem bradavica

Stimulacijom bradavica oslobađa se oksitocin, koji može izazvati kontrakcije materice i vagine, što je opet povezano s orgazmom. To donosi bolji dotok krvi u genitalije, a za neke žene i orgazam.

orgazam

Tokom porođaja

U slučaju da niste znali, tokom porođaja se stimulišu određene zone ženskog tela, što može dovesti i do orgazma.


Orgazam umom

Ladi Gaga je jednom davno izjavila kako je sposobna da sama sebi izazove psihički orgazam. Radi se o kombinaciji disanja, fantazija i davanja dozvole da se fokusirate sami na sebe. Pokušajte, možda vam uspe.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA