Da li i vas nervira kad muškarci ovo rade u seksu?

Muškarci su često osetljivi kad je u pitanju njihovo znanje o ženama i o seksu. Zato ponekad nema komunikacije o tim temema i momci, pokušavajući da zadovolje svoju dragu, rade pogrešne stvari

  • 22

Žene su često u problemu kad treba da objasne muškarcu gde greši u seksu, a ovo su situacije koje ih najviše iritiraju.

Napaljeni prst

Sigurno se sećate mlađih dana kada seks nije dolazio u obzir, ali je prst bio dozvoljen, a frajeri su se ponašali kao da je on pravi mali penis. E pa nije, i igre prstićima zapravo su totalno bez veze.

Stiskanje grudi

Intenzivno, grubo i nekom čudnom tehnikom, kao da su trube ili loptice za vežbanje. Grudi se lickaju, grickaju i maze!

Poza 69

Provikana širom sveta i definitvno jedna od najpoznatijih. Ali, hajde da budemo realni - kome je zaista prijatno za vreme ove poze?!

TAMABEPA, Seks, Oralni seks

Glumljenje orgazma

Zaboravite na onaj scenario u kojem žena glumi orgazam, a to je zapravo pozitivna stvar jer ona samo želi da njen frajer i dalje puca od samopouzdanja. Glumljenje orgazma nikada nije opravdano i nije dobra ideja!

Seks bez zaštite

Nakon takvog seksa samo sledi nervoza da li je sve prošlo u redu, postoji li opasnost od trudnoće, jeste li možda pokupili neku polno prenosivu bolest... Zaista vam to ne treba!


Pljuvačka umesto lubrikanta

Samo zato što je to praksa u pornićima, ne znači da je seksi. Ili higijenski. Drugim rečima uopšte nije dobra ideja. Slina nije lubrikant!!!

Seks stojećki

Osim ako imate frajera veličine Klička, seks stojećki ne zvuči kao najbolja ideja.

Seks u vodi

Sve to zvuči super romantično i uzbudljivo i pomalo zločesto, pogotovo ako je javno mesto u pitanju, ali istina je da je seks u vodi, iako zanimljiv, jako nespretan.

Trljanje klitorisa

Sigurno ste barem jednom doživeli da frajer trlja vaš klitoris poput greb, greb kartice. S klitorisom treba nežno i senzualno postupati. Brzina i snaga nisu nikakva garancija klitoralnog orgazma. Naprotiv!

Njegov orgazam je kraj seksa

Zaista, postoji li išta iritantnije nego kada ostanete napaljeni, jer ste imali tu nesreću da je on svršio pre vas.

(Telegraf.rs / PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hahaha

    17. oktobar 2014 | 21:51

    Ali greb,greb kartica......haaaaahahaha

  • Grozni

    17. oktobar 2014 | 21:08

    Ovaj clanak je ili kompletno netacan ili se odnosi na neiskusne tinejdzere. Igra prstima uopste nije losa i dosta zena uziva u tome neke cak i vole da muskarac napipa i oseti koliko se uzbudila. Za grudi ajde to je tacno koliko sam cuo previse njih je neartikulisano kad su u pitanju grudi. Poza 69 je super posebno ako i jedno i drugo vesto pruzaju oralni sex pa je trka ko ce koga prvog da dovede do vrhunca. Sex bez zastite PA JBG LEPSE JE sta da se pravimo pametni. Pa sad ovo za lubrikant je pipavo sve zavisi od toga koliko je lubrikant blizu :). Sex stojeci sto da ne samo devojke nadjite sportistu jbg sta da vam kazem :). Sex u vodi je odlican samo njemju treba dovoljno cm da bi ona mogla da se osloni i da ima dovoljno materijala za balansiranje i onda je prosto i uzbudljivo. Ok moramo prihvatiti da je klitoris za neke Spansko selo budimo realni. I da moj orgazam jeste kraj sexsa bilo bi glupo da je njen onda bi sex trajao od 3 do 5 minuta a i nema potrebe da ona ima samo jedan orgazam.

  • Pantić

    18. oktobar 2014 | 09:40

    Kada će biti članak: Šta vas nervira kod žena u seksu? Jedva čekam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA