ISPOVEST ČOVEKA S MALIM PENISOM: Odbila me je jer ne mogu da je zadovoljim!

Jedan Amerikanac zaprosio je svoju devojku na košarkaškoj utakmici i doživeo javno poniženje kada ga je odbila, uz objašnjenje da ima suviše mali penis! Može li gore od toga?

  • 22

Patrik Mut se zabavljao s devojkom osam meseci i odlučio je da je javno zaprosi na košarkaškoj utakmici, a ona ga je odbila i rekla da nije zadovoljna u krevetu.

- Rekla je da mi je premali za nju, i mogu da poručim svakome ko prolazi kroz raskid da ne pita zašto – otkrio je on u jednoj televizijskoj emisiji.

Patrik je od tada postao poznat širom Sjedinjenih Država. Kaže da jednom kad prihvatite svoje nedostatke, ljudi više ne mogu da vas povrede i da je sada čitava stvar samo jedna velika šala. Za njega su se zainteresovale i mnoge dame, koje su, kako on kaže, iznenađene što uopšte ima penis.

- Kada su očekivanja tako mala, događa se da žene budu prijatno iznenađene kad vide da uopšte imam penis – objašnjava Mut, koji u svemu tome i nije tako loše prošao.

(Telegraf.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    24. oktobar 2014 | 19:51

    Odbila ga je posle 8 meseci zabavljanja?! Pa šta je čekala toliko? da poraste?

  • Dragan

    24. oktobar 2014 | 18:09

    Ma jeste mali, ali je mekan kao duša.

  • tmu

    24. oktobar 2014 | 19:48

    Moj bivsi je imao penis od 12 cm,ipak, cim sam spavala s njim vise od jednog puta znaci da mi je prijao i nikako ne bih to navela kao razlog raskida... U suprotnom,sta osnovni kriterijum pri izboru mi je velicina a tolika sam neiskrena pacenica pa ostajem s nekim ko mi ne odgovara? To se resi mnogo pre nego sto te zaprosi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA