SMS PARANOJA: Poruke bivšeg dečka od kojih se diže kosa na glavi!

Iako ima i devojaka koje posle raskida umeju da "proganjaju" bivšeg dečka, muškarci su svakako skloniji tome, a sms poruke su idealne za tako nešto

  • 17

Da li vam se desilo da od samog zvuka sms poruke na mobilnom telefonu dobijete ospice? Ako jeste, razmislite da li bi trebalo da promenite broj. Ovo su tipične poruke kojima muškarci "smaraju" bivše devojke:

Je l' i dalje misliš na mene?

Ultimativna poruka kojom bivši testira da li vam je i dalje stalo do njega, a stiže najčešće u trenutku kada pokušavate da nastavite dalje sa životom. Šta drugo reći nego - ignorišite!

Nedostaješ mi!

Ovo je tip poruke koju vrlo često možete dobiti nakon što s prijateljima naletite na bivšeg dečka. Tada se on seti kako vam je predivno bilo zajedno i kako nije trebalo da vas ostavi. Iza ovakve poruke u većini slučajeva stoji želja za pomirenjem i ponovnim oživljavanjem prekinute veze.

Da li se sećaš našeg omiljenog mesta?

Ovakva poruka je toliko iritantna da izaziva bes u trenutku. Verovatno ćete osetiti nalet ljubomore, a ako se prepiska nastavi, otvara se Pandorina kutija sms poruka: Planiraš li da odvedeš na naše mesto nekog drugog? Da li on zna da sam ti ja to poklonio? Itd.

I dalje mislim na tebe

Upravo je bio na koncertu vašeg najdražeg benda i shvatio koliko mu nedostajete. Nekada je u pitanju poruka simpatičnog, slatkog sadržaja, ali pre nego što išta odgovorte - setite se da je bivša ljubav bivša s razlogom.

Molim te, odgovori mi

Ovo je poruka koju ćete najčešće dobiti ubrzo nakon raskida ili kad na Fejsbuku ili Instagramu osvane vaša slika u društvu njemu nepoznate osobe. U tom trenutku, bivši se seti šta propušta, ali već je kasno.


Samo proveravam kako si

Iako ova poruka na prvu loptu može izgledati naivno, ona će se verovatno ponavljati u nekoliko navrata posle raskida. Pravo tumačenje je da vam on u stvari poručuje da ne bi trebalo da se osećate dobro bez njega.

Ko je ova brineta na novoj slici?

Tip poruke koji otkriva čistu nameru da kod vas stvori ljubomoru i dodatno pojača ranjivo stanje u kojem se nalazite.

Hej, vidim da se dobro zabavljaš. Nadam se da si dobro.

Poruka koju uglavnom možete dobiti nakon što bivši pregleda vaš Instagram ili Facebook profil i shvati da vam je sasvim dobro i bez njega. Ovakav tip poruke vam se može učiniti simpatičnim, dok ne shvatite da vam je život mnogo bolji bez njega. Neka tako i ostane.

(Telegraf.rs / TPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TAKI

    26. oktobar 2014 | 15:09

    Imam super biveg sa kojim nekad razmenim poruku-nijedna nije pateticna jer smo se fino, sporazumno rastali. A i on je jako pozitivan lik

  • Srb

    26. oktobar 2014 | 18:38

    A vi kako te??....

  • Guliver

    26. oktobar 2014 | 16:03

    Mens je bivsa svalerka smarala SA pretnjama da hoce da se ubije.ima raznih lujki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA