PRIČAJ MI PRLJAVO: Rasplamsajte strasti bezobraznim rečima!

Ako vam je veza zapala u rutinu, najbolji lek su "prljave priče". One će vas inspirisati, probudiće skrivene strasti i uneti nešto novo u vaš seksualni život

  • 10

Ako niste prirodno talentovani za prljave priče u krevetu, ne brinite! Takve stvari se lako mogu naučiti, a neprijatnost koju možete osećati u početku, nestaće i vaš seksualni život će krenuti sasvim novim tokom. Evo kako ćete najlakše probuditi strast:

Nemojte da glumite, prepustite se uživanju

Bezobrazno šaputanje na jastuku je odličan način da izvučete vezu iz rutine u koju je zapala tokom godina. Međutim to ne znači da treba da glumite nešto što niste. Ako vam se nešto čini dobro, jednostavno to partneru dajte do znanja uzdasima i rečima: "Da, nemoj da staješ" ili "obožavam kad to radiš". Te reči će doći same i nećete se osećati neprijatno ili čudno.

Zavedite ga senzualnim glasom

Isto kao i s rečima, možete se poigrati i s tonom glasa. Žene uzbuđuju muškarci s dubljim i hrapavijim glasom, a muškarce pripadnice lepšeg pola sa senzualnim i zavodljivim glasom. Stoga iskoristite svoju sposobnost imitacije i unesite strast u svoj krevet.

Dajte mu instrukcije

"Diraj me tu", "ljubi mi vrat", "zatvori oči i uživaj" - ove instrukcije odlične su za oba partnera. Osim što pojačavaju užitak, olakšavaju partneru želju da vas dovede do vrhunca. Osim u krevetu, njih možete iskoristiti kao predigru ili da započnete dan, na primer, vrućim SMS porukama.

Inspirišite se erotskim pričama

Ako je parovima neprijatno da izmišljaju seksi fraze, kao inspiracija mogu da posluže erotske priče. Čitanjem naglas možete raspametiti partnera i pritom ne morate sami da izmišljate tekst. Najbolje je izabrati nekoliko dela erotske literature, označiti odlomke koji su vam se najviše dopali i iskoristiti ih da zavedete partnera.

Postavite pravo pitanje

Ako partner ne voli da naređuje, svoje seksi zahteve može da preformuliše u pitanja. Možete početi pitanjima "kako ti se ovo sviđa?" ili "želiš li da ti radim...?". To će vas naterati da zamišljate šta biste sve želeli da vam partner radi. Vizualizacija jača čula i povećava šanse za orgazam.


Komplimenti za veću strast

Komplimenti otvaraju mnoga vrata zato ih nemojte zaboraviti i u krevetu. Recite partneru koliko vam se sviđaju njegovi trbušni mišići, napomenite partnerki da volite njene obline, njen miris. Sve to raspaliće strasti, opustiti partnera i naterati ga da se još više trudi.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stiffmeister

    28. oktobar 2014 | 08:54

    Sto kaze Ceca: prljavo prljavo...

  • BALKANSKI SPIJUN

    28. oktobar 2014 | 08:23

    Ukrala sam ti indetitet pa trosim pare na droguuu i muziku..uf povraticu kad se vratim sa splava po tvome odeluuuuuu jooooojjj zvezdo joooj

  • au

    27. oktobar 2014 | 20:34

    Nije ti oprano odeca prasine po kuci nisi usisala kucu vec 4 dana posteljia da nepitaj . Trebalo jos da pricam prljavo ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA