PEGLAJU TESTISE ZBOG KLUNIJA: Novo ludilo zahvatilo muškarce!

Koliko su holivudske zvezde opterećene svojim izgledom, pa čak i kad su u pitanju intimni delovi, pokazuje i novi trend zatezanja kože testisa. Međutim, izgleda da je i običnim momcima život bez bora toliko važan, da bi čak i svoje porodično blago stavili pod nož

  • 9

Holivudski glumci i glumice su poznati po tome da pomeraju standarde lepote, ali hirurški zahvat uklanjanja bora sa testisa je previše čak i za njih. Ali, poznate ličnosti, kao što je Džordž Kluni, smatraju ovakve intervencije neophodnim kako bi njihova tela uspela da se odupru neminovnom protoku vremena.

Konsultant za plastičnu hirurgiju iz Santa Monike, sestra Džejmi, hvali efektivnost ove procedure. Kaže kako danas nega lepote za muškarce ne zaostaje za ženskom i da je zatezanje testisa poželjno zbog toga što je potpuno bezbedno i uspešno.

- Uz pomoć lasera se izjednačava boja kože testisa, uklanjaju se belezi i neravnine od uraslih dlaka, i koža se u potpunosti zateže – kaže sestra Džejmi, a jedan od korisnika ove intervencije bio je i glumac Džordž Kluni.

- Da, sredio sam testise, više nisu naborani – rekao je slavni glumac.

Cela procedura košta oko 575 dolara, a podrazumeva trajno uklanjanje dlaka, koje traje oko 45 minuta i zatezanje kože, koje se može obaviti za 25 minuta.

(Telegraf.rs / MedicalDaily)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    31. oktobar 2014 | 13:33

    Dal' gluposti ima kraja - sad sredjuju, svoja - jaja... (Jel' koriste "antirid" kreme?)...

  • Ena

    31. oktobar 2014 | 13:40

    Bravo tako i treba,ko ima mogucnosti naravno..I mi zene volimo lepo zategnuto telo,pa i intimnih delova,zasto samo mi da se trudimo,a da budemo sa mlitavcima,bljak.Svaka cast!Podrzavam!

  • Stiffmeister

    31. oktobar 2014 | 17:41

    Koja glupost xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA