KAKAV FRAJER: Ovo ste prvo pomislili, a istina je mnogo drugačija (VIDEO)

U današnje vreme svi su opterećeni izgledom, kako žene, tako i muškarci. Lepota je postala imperativ socijalnih odnosa i svako ko se ne uklapa u standarde suočiće se s posledicama - usamljenost, tuga, nedostatak samopouzdanja

  • 4

Ovo je priča o Amerikancu, Džonu, koji je ceo život bio debeo. Još od osnovne škole bio je poznat kao najdeblje dete u školi, a to ga je pratilo i kroz srednju školu, kada je njegova težina dostigla maksimum, 160 kg.

Sa 20 godina, našao se u situaciji da nema prijatelje, nema samopouzdanja, tužan i nesrećan.

Nije hteo da se pomiri s takvom situacijom i odlučio je da promeni svoj život. "Osnovna stvar je da vam nešto klikne u glavi", kaže Džon, kome je pošlo za rukom da sprovede neverovatnu transformaciju na svom telu.

Počeo je da drži dijetu, a zatim i da vežba i za samo godinu ipo dana, Džon je uspeo da smrša čitavih 70 kg. Pogledajte kako je pobedio sebe i postao ono što je oduvek hteo da bude.

Džon je zatim, skupio snage i otkrio kako izgleda njegovo teleo posle naglog gubitka kilograma koje je imao celog života. On smatra da njegova životna priča može poslužiti kao inspiracija svima onima koji nisu zadovoljni svojim izgledom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pn

    10. novembar 2014 | 23:02

    Naklon do poda za ovog momka! Za ovako nešto treba izuzetno jaka motivacija i želja a pre svega jak karakter. Ovaj višak kože verovatno može nekom hirurškom intervencijom da ukloni.

  • Nenad

    10. novembar 2014 | 22:13

    Srecom taj visak koze moze lako da se sredi kod plasticnog hirurga. Najtezi deo je ono sto je on vec uspeo da izgubi kilograme. Svaka cast.

  • froncla

    10. novembar 2014 | 22:56

    super si frajer, svaka čast za video!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA