Šest signala da ste zaljubljeni do ušiju

Kada počnete da se viđate s novim dečkom, ponekad je teško biti siguran u svoja osećanja. Zato vam donosimo nekoliko ključnih znakova da ste “reš pečeni” i da vam nema spasa

  • 0

Zaljubljenost je najdivnije osećanje koje osoba može da iskusi. Nažalost, najčešće ne možemo da usmerimo svoje emocije prema osobi kojoj bismo želeli, ali ni da se kontrolišemo kad je u pitanju neko ko baš i ne predstavlja dobar izbor za nas.

Ali, evo najbitnijih osobina devojke koja se zaista zatreskala u dobrog momka:

Počeli ste da planirate zajedničku budućnost

Na stranu maštarije o venčanju, imenima dece i tome kako ćete se 2074. godine bezubi i zagrljeni ljuljati na tremu ispred kuće. Pričamo o sitnim i realnim planovima, kao što su doček Nove godine ili odlazak na zimovanje u paru.

Svaki trenutak s njim je dragocen

Počeli ste da mu posvećujete sve više svog vremena. Pomalo čak zapostavljate i prijateljice. A kad niste zajedno, redovno šaljete jedno drugom poruke putem svih mogućih sredstava komunikacije.

Potreban vam je i u dobru i u zlu

Više za vas nije horor scenario da vas vidi raščupanu u pidžami, kako u krevetu lečite prehladu ili PMS. Potreban vam je, da vam donese supicu i sklupča se uz vas dok traju muke. Jednostavno, pored njega se u svim stanjima osećate sjajno.


Hvata vas ljubomora

Kada ga odmeri neka cica u javnosti, nije vam svejedno. Kada primetite četiri-pet lajkova ili komentara od iste cice, upadate u paniku. A pomisao na onu singl koleginicu, koja voli da koketira, u vama budi razjarenu zver. Sve je to slatko, dok ne preterujete i niste opsednuti.

Bivše nisu pretnja

Vi ste sada s njim, a prošlost je nebitna. Sigurni ste da više ne misli na bivšu, ma koliko da ga je povredila. On je potpuno vaš.

Stalo vam je da bude srećan

Ponekad, na uštrb svojih planova, ipak ćete uraditi ono što on želi. Jednostavno, želite da i sebi i njemu ulepšate dan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA