Zašto su vam MILF cice toliko seksi?

Sve više mladih muškaraca se radije opredeljuje da bude u vezi sa starijom ženom nego s devojkom svojih godina. Da li to MILF cice znaju neke specijalne čini koje kriju od konkurencije?

  • 78

Svako bi pomislio da će momci pre izabrati, kako kažu, "mlađu i lepšu", međutim, činjenice su na strani starijih žena. Možda mlađe devojke imaju bolje fizičke adute, ali MILF cice sigurno imaju nekog jakog keca u rukavu. Pogledajte u čemu je tajna:

Brojke i MILF

Sama činjenica da je žena starija znači da ima mnogo više iskustva kad je seks u pitanju, kao i da je imala veći broj partnera. Mnoge žene su pre braka imale nekoliko partnera, ali kod mnogih se nakon razvoda ta brojka povećala.

Starije žene imaju mnogo više prakse

MILF-ice su bile u dugim vezama i brakovima, što im je omogućilo godine i godine seksualnog iskustva s jednim partnerom. Bilo da su ta sećanja dobra ili loša, oblikovala su je u seks-stručnjaka.

Starije žene znaju šta hoće

Njihova samosvest i samopouzdanje dolazi s godinama iskustva i komuniciranjem sa seksualnim partnerima. Isprobale su različite poze, tehnike i fetiše. Samozadovoljavale su se dugi niz godina i ne boje se da kažu šta ih uzbuđuje i šta im se sviđa. Ako žena ne zna šta želi, muškarcima je teško da to provale. Kuguarke znaju šta žele i znaju to da traže od partnera.

Naučile su šta muškarci hoće i žele da upotpune to znanje

I ne samo to. Žele da saznaju i specifične želje novog partnera. S obzirom na iskustvo, naučile su mnogo toga o raznim tehnikama i pozama. Otvorene su i postavljaju pitanja partneru o njegovim seksualnim fantazijama. Ono što ne znaju - saznaće. Istražiće pomoću knjiga, filmova i interneta.


Uživaju u seksu kao i njihov mlađi partner, bez skrivenih namera

Nemaju zablude o tome da će “upecati” muškarca ili s njim osnovati porodicu. Zbog toga muškarac koji želi da se zabavlja bez obaveza nije pod pritiskom. Upravo zbog toga što nema pritiska, seks sa starijom ženom je odličan.

Starije žene shvataju koliko je seks u vezi važan

Možda je bila u braku u kom ona i partner nisu bili zadovoljni seksualnim životom. Neće koristiti seks kao alat za pregovaranje ili kako bi dobila nešto materijalno od mlađeg muškarca. Kuguarke znaju psihofizičke prednosti redovnog seksa.

Mlađem muškarcu laska jer ga starija žena smatra poželjnim

Veliki je izazov biti s atraktivnom, seksi starijom ženom koja drži do sebe. Starije žene obično imaju odraslu i samostalnu decu što im ostavlja više vremena da se brinu za sebe i svoje potrebe.

Starije žene uživaju u podučavanju mlađih muškaraca

Mlađi muškarci osećaju moć i znanje starije žene, što je vrlo podsticajno. S obzirom na njeno iskustvo od nje mogu mnogo toga da naučite, a ona će ih s uživanjem podučiti.

Starije žene imaju samopouzdanja, osećaju se dobro u svom telu i svesne su polne moći

Ovo mlađe muškarce poprilično uzbuđuje, pogotovo ako su do tada bili s mlađim, neiskusnijim i nesigurnijim djevojkama. Dok je mlađim djevojkama mnogo toga neprijatno, starije žene su spontanije i prijatno im je kad su gole.

Starije žene ne boje se komunikacije

Mlađi muškarac znaće na čemu je sa starijom ženom. Neće se igrati s njim i ne javljati mu se na telefon samo zato što misli da će on tako biti više zainteresovan. Prići će muškarcu i neće čekati da on napravi prvi potez. Jasno će mu dati do znanja šta želi od odnosa. Otvoreno će govoriti o svojim seksualnim potrebama i željama. Ne boji se da će je muškarac ostaviti ako se izrazi i bude onakva kakva je.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    14. novembar 2014 | 08:38

    Te zene prvo izgledaju mladje nego sto jesu, privlacne su bez obzira sto imaju vise godina od muskaraca koji se loze na njih. Jednostvano dobar izgled je zaduzen za njihov seksipil, a samim tim da je to malo prerverzno daje dodatni stimulans.

  • Pero

    13. novembar 2014 | 20:23

    Ma milfaca je milfaca.

  • Viktor

    13. novembar 2014 | 20:00

    Imam 19 g i obozavam milf znaci sve 40+ ,moram priznati Da me dosta vise loze nego devojke moje generacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA