Udala se najljubomornija žena na svetu! Ovo je nesrećnik koji ju je oženio (FOTO)

Da li je ovo najčudniji par na svetu? Ona je ljubomorna koliko je teška, a teška je "k'o crna zemlja". A on? Po svemu sudeći, ili je mnogo voli ili ima nekakvu korist od te veze. U svakom slučaju, teška je budala

  • 36

Takozvana “najljubomornija žena u Velikoj Britaniji”, Debi Vud, koja je svojevremeno naterala svog tada verenika Stiva da se svakodnevno podvrgava detektoru laži kako bi joj dokazao da je bio veran, konačno se udala za njega.

Debi je toliko bila u strahu da će je njen dečko, sada muž, prevariti da mu je proveravala sve, od telefona preko mejlova do bankovnih računa, kako bi se uverila da nije počinio preljubu.

Siroti Stiv, iako je maltene bio progonjen, kaže da je njegova izabranica vredna svega toga, dok Debi s druge strane, tvrdi da ne može da pobegne od svoje ljubomore.

- Toliko se brinem da odmah moram da saznam šta je istina. Pitanje je samo da li mogu da mu verujem da neće da gleda u druge žene kada je sam. Ne želim ni da pomisli da je neka od njih privlačna – objasnila je rospija Debi, koja se za Stiva udala na Noć veštica, što predstavlja još jednu zanimljivost u vezi s ovom čudnom bračnom zajednicom.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA