Nevesta rekla “da”, a onda je skinula veo. Mladoženja zbrisao glavom bez obzira!

Mladoženja iz Saudijske Arabije zatražio je razvod se od svoje supruge čak i pre prve bračne noći. Jednostavno, on se zgrozio čim je prvi put video njeno lice

  • 4

U arapskom svetu još uvek postoji običaj da se sklapaju ugovoreni brakovi. Kako tradicija nalaže, mlada i mladoženja ne smeju da se vide pre kraja ceremonije venčanja. No, evo šta se desilo kada jednom momku udavača baš i nije bila po volji.

Par iz Medine pristao je na ugovoreni brak, iako se nikada pre toga nisu sreli. Međutim, kad je nakon završenog obreda mlada sklonila veo koji joj je prekrivao lice i nasmešila se svom izabraniku, novopečeni suprug se zgrozio.

- Ti nisi žena s kakvom želim da budem u braku! Uopšte te nisam tako zamišljao. Žao mi je, ali hoću razvod! – rekao je on.

Nesrećna devojka briznula je u plač, a svatovi su za to vreme pokušavali da razreše ovu situaciju Ipak, to im nije uspelo. Mladoženja je nastavio da zahteva razvod, mlada pala u nesvest, a njihovim porodicama i gostima nije preostalo ništa drugo nego da se raziđu u kakvom takvom miru.

Sad, da li je naravoučenije ove priče da ne treba kupovati mačku u džaku ili da su za brak važniji unutrašnja lepota i karakter od fizičkog izgleda – procenite sami.

(Telegraf.rs / NYMag)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojanbest

    18. novembar 2014 | 17:13

    Možda je imala dobru dušu :-D

  • Autokton

    18. novembar 2014 | 23:03

    Ko kaze da u islamu nesme se mlada videti pre braka??Cista izmisljotina,naravno da moze cak je i preporucljiva takva odluka,samo u nekim vjerskim granicama.Kao npr da se mladi nesmeju osamiti dodiravati i slicno.Obicna komunikacija je sasvim normalna,naravno u prisustvo nekog clana porodice od strane "buduce mlade"

  • Tiger

    18. novembar 2014 | 20:08

    To su bre teski bolesnici i ONI znaju nesto da pricaju o njihovoj veri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA