Ako ne želite da vas vara, uradite sledeću stvar!

Upoznali ste zgodnu devojku, pozvali je na sastanak, ispostavilo se da je duhovita, da ima mozga, a pritom se i vi njoj iz nekog razloga baš sviđate. Varnice sevaju na sve strane, seks je super i rešite se vi da je ženite i da joj pravite decu. Kad, ne lezi vraže...

  • 5

Momci, kad je u pitanju žena koja će biti majka vaše dece, jako je važno da ovo znate. Ukoliko vaša draga pije antibebi pilule, to može da predstavlja mač sa dve oštrice za vas. Zato, pre nego što krenete u ozbiljnu priču, prvo provedite neko vreme s njom dok pauzira s kontracepcijom. Evo i zašto.

Nažalost, dok je na piluli, ona nema pravog uvida koliko joj se vi zapravo sviđate. Tek kad prestane da ih pije i hormoni ponovo počnu normalno da funkcionišu, ona će znati da li želi da baš s vama dobije bebu.

Stvar je u tome što devojke na hormonalnoj kontracepciji nisu toliko izbirljive i velika je verovatnoća da će pristati da budu u vezi čak i s mladićem za kojeg će, kad se bude skinula s pilule, shvatiti da joj uopšte nije seksualno privlačan.

Iako joj je seks s vama, dok je bila na piluli, bio sasvim dobar, kada prestane da je uzima i ponovo bude plodna, ona će (potpuno nesvesno) poželeti da joj dete napravi neki ekstremno zgodni macan, a ne vi. Nova studija objavljena u žurnalu “Proceedings of the National Academy of Sciences” otkrila je da žene koje nisu na hormonskoj terapiji uglavnom privlače mačo-tipovi.

One koje piju pilulu, imaju veće šanse da ih privuče neko ko nije fizički toliko privlačan. Kad prestanu da uzimaju pilule, razočarane su, jer im muževi postanu neprivlačni. To nema nikakve veze s ljubavlju i bliskošću, već jednostavno sa prirodnom “hemijom”.

Upravo zato, bolje je da odmah znate da na čemu ste i da li ste stvarno njen tip, nego da, kad dođe vreme za bebe, oboje patite.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanica

    23. novembar 2014 | 12:45

    Bezite od antibaby pilula, to je tako otrovno i kancerogeno...Bolje tanak kondom

  • Iva

    22. novembar 2014 | 21:18

    I bez I sa pilulom mi je jednako privlacan...Pilule sprecavaju ovulaciju.Jajna celija zivi malo, oko 48 sati...

  • Mc Tavish

    20. novembar 2014 | 19:43

    Polako s tim bebama sta vam je Samo neka piju tabletice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA