AKO TE DEČKO TUČE, ZNAČI DA TE VOLI: Počujte "dubokoumni" savet ove prelepe devojke (VIDEO)

Iskreno, nismo sigurni da li je ova lepotica na nekim teškim drogama, da li je psihijatrijski slučaj ili je duboko ogrezla u sado-mazohizam, ali ono što ona ima da vam kaže je u potpunom neskladu sa svim dostignućima civilizacije i normalnog života

  • 24

Od trenutka je izbacila ovaj na prvi pogled dosadan video, devojka po imenu Romina postala je pravi hit na društvenim mrežama. Iako se na snimku ne vidi ništa drugo osim njenog lepog lica i bujnih grudi, poruka ove latino cice će vas zapanjiti.

- Ako te dečko bije, taj tip te voli! Toliko te voli da je spreman da rizikuje da ga prijaviš policiji i da završi u zatvoru. Pre neki dan, moj dečko mi je napravio šljivu na oku. Sama sam bila kriva. Kleknula sam na kolena i preklinjala sam ga da me ne ostavi – samo su neke od bisera mudrosti ove, više nego očigledno, napaćene duše, koja čak nije ni svesna toga kako bi prava ljubav trebalo da izgleda.

Nadamo se samo da će nadležne službe u Americi uspeti da je lociraju i preduzmu nešto pre nego što za Rominu bude kasno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RepublikaSrpska

    20. novembar 2014 | 16:25

    Amerika jeste inace idiotska zemlja...ali nazalost-ovakvih degenerika ima puno i na nasim prostorima...znam curu koju je drogirani momak ranio iz pistolja u nogu,i ona nije raskinula sa njim!?!

  • MEN

    20. novembar 2014 | 18:48

    OVOJ NESRECNICI TREBA POMOC PSIHIJATRA A OVOG NJENOG MOMKA POD HITNO NA ROBIJU!JA SA SVOJIH 39 GODINA ZIVOTA NISAM NI CVEGER UDARIO ZENSKOJ OSOBI,AKO FUNKCIONISE VEZA ONDA FUNKCIONISE,AKO NE CAO-ZDRAVO,CIVILIZOVAN RAZLAZ I GOTOVO...

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    20. novembar 2014 | 16:10

    Ako dečko tuče slabo mu se /

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA