SAMO ZA PAMETNE DEVOJKE: Evo kako da nađete dečka!

Ako vas krasi lepota, ne bi trebalo da imate problema da nađete dečka - osim ako ste i lepe i pametne, onda možete imati poteškoća. Jeste li primetili da se muškarci plaše pametnih žena?

  • 13

Naravno da nećete glumiti "glupaču" po ceo dan kako biste se dopali muškarcima, ali ponekad je pametnije ne pokazati svoju intelektualnu nadmoć. Evo zašto:

Istina, žene su napokon dokazale da su ravnopravne s muškarcima, zbog čega bi sad napravile korak unazad? Odgovor je jednostavan – istraživanja su pokazala da ako ste uvek u pravu i uvek znate odgovore na sva pitanja, vaš dečko će se osećati ugroženo.

Pre nego što odreagujete kao prava feministkinja i krenete ljutito da se protivite ideji da ponekad treba prećutati da nešto znate, razmislte ima li u tome barem malo istine.

Muškarci su ponekad kao deca, zar ne? Da li biste detetu, koje želi da vam se pohvali da je naučilo da pere sudove, rekli da nema pojma i sami završili posao? Ili ćete odglumiti da ste impresionirani i pohvaliti njegovu veštinu?

Nije potrebno da pred frajerom glumite da ne razumete kako se menja sijalica, nego samo ne treba pokazati svoje sposobnosti onda kada se on oseća ugroženo, odnosno, treba i njemu ostaviti prostora da bude pametan.

Isto kao što bi vama išao na živce frajer koji na svako pitanje ima tačan odgovor, verovatno i frajerima idu na živce žene koje znaju baš sve što ih pitate. Dakle, ne morate glumiti da ste pali s Marsa, ali tu i tamo nije loše i muškarcu dozvoliti da ispadne pametan, čak i ako ste mnogo pametniji od njega.


(Telegraf.rs / HercegovinaInfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dean

    30. novembar 2014 | 10:11

    Ja molim devojke da ne slušaju ovakve savete jer nismo svi muškarci isti. Neki od nas nisu iskompleksirani!

  • ja

    30. novembar 2014 | 12:01

    ja baš volim kad je cura pametna

  • The Spatula

    30. novembar 2014 | 17:07

    Sta ce pametnim devojkama saveti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA