MUŠKARCI SU POLUDELI ZA OVOM INTIMNOM FRIZUROM: Žene, konačno možete da odahnete!

U Južnu Koreju je stigao novi trend! Žene su prosto "poludele" za transplantacijom stidnih dlačica, i umesto da ih skidaju, kao i većina lepšeg pola, one ih dodaju

  • 25

Konačno stižu dobre vesti za žene koje su prolazile kroz agoniju depiliranja intimne zone. Naime, u Južnu Koreju je stigao trend anti-depilacije bikini zone.

Umesto da skidaju dlake sa intimnih delova tela ili da ih "friziraju" po želji, žene u ovoj zemlji zapravo dodaju stidne dlačice.

Po navodima jednih novina čak 10 odsto žena u Južnoj Koreji pati od stanja nazvanog pubic atrichosis - nedostatka stidnih dlačica.

Doktori ovaj zahvat rade uz pomoć mikrograft tehnologije, da bi kosu "usadili" u kožu. Prema jednom južnokorejskom blogu, najpopulraniji stilovi za stidnu transplantaciju su štit i ventilator.

Ali, ova procedura nije jeftina, košta oko 2.000 dolara.

Potražnja za stidnim implantima je porasla za 160 odsto u periodu između 2010. i 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    30. novembar 2014 | 10:33

    Ljudi moji, ja oka nisam sklopila.Cele noci razmisljala kako da skupim 2000? Pred zoru, nadjem resenje, uzecu kredit.Mislim, sta cu drugo, sve za lepotu, a ide i zima, bice mi bas toplo, prirodno grzno, ma blago meni:-D

  • troskok

    30. novembar 2014 | 08:56

    Samo ti meni daj ,manje vise za frizuru...

  • Ann

    30. novembar 2014 | 09:15

    Nije bolest sve sto boli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA