Znate li koliko ste seksi kad se zaljubite? Evo i zašto

Da li vam se desilo da ne možete da nađete dečka duže vreme, a onda kad se napokon zaljubite, još pet muškaraca se iznenada zainteresuje za vas?

  • 5

Poznato je da su zaljubljene devojke generalno privlačnije od drugih devojaka. To je zato što ljubav čini da se bolje osećate iznutra, ali i da bolje izgledate.

Nasmejani ste

Razlog je sasvim jasan, a sama činjenica da ste uvek nasmejani znači da ste puno privlačniji ljudima oko sebe. Osmehom ćete privući i nove ljude, i nove prijatelje, ali i pojačati osećaj zaljubljenosti.

Stojite pravo

Samopouzdanje koje zaljubljenost budi u vama pomaže vam da se držite uspravno i da hodate ulicom uzdignute glave, što ima pozitivan uticaj na ljude oko vas koji odjednom imaju neopisivu potrebu da budu u vašem društvu.

Lepše izgledte

Leptirići u stomaku vide se i na vašem licu i zbog njih izgledate seksi, čak i u poptuno dosadnom izdanju.

Opušteniji ste

Manje razmišljate o lošim stvarima, pa automatski i manje primećujete stresne situacije, što se vidi iz daleka.


Otvoreniji ste

Kad se zaljubite, imate potrebu da dodirujete ljude - ne samo svog dečka nego i druge ljude s kojima se srećete. Na taj način delujete otvorenije, pa lakše sklapate prijateljstva.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA