Kad napunite trideset, seks je sve bolji! Ali, ni to nije sve!

Tridesete godine su prelomne godine, jer prvi put osoba oseća da vreme polako prolazi. Ipak u tom dobu je zato seks odličan i, kako kažu, to je najsrećniji period života

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vesna
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • LaViCa

    12. decembar 2014 | 02:28

    Taman !!! :) :) :)

  • esma

    10. decembar 2014 | 15:14

    Moram pre procitanog teksta da prokomentarisem uzasno pornogravsko poimanje seksa u danjasnjem savremenom drustvu ,a posebno u zatucanoj ,malogradjanskoj Srbiji gde je licemerje glavni standard zivljenja U svim aspektima ZIVOTA..Vrlo cesto nasi tzv.strucnjaci iz svih oblasti a posebno medicine ,sa skucenim knjiskim znanjem uskim pogledima ali sa ambicijom da sruse tabue o seksualnosti na najpovrsniji nacin daju informacije koje se ne zasnivaju na pravim dokazima.Tako vrlo cesto o seksualnom odnosu i zenskom orgazmu daju savete koji se svode na sto raskalasnije ponasanje da bi se upoznalo svoje telo ,a nemaju pojma da zena koja na zivot gleda kao dar koji treba svojim unutrasnjim napregnucima ulepsati su iskusile vaginalni orgazam totalno nezavisno od seksualnog uzbudjenja koji nastaje , prilikom resavanja neke stresne situacije koja nosi veliko emotivno uzbudjenje i tako pre svih clanaka koji predimenzioniraju seks shvatile da je um glavni pokretac svih zadovoljstava.oVAJ PRIMER MI JE SAMO POSLUZIO DA PO KO ZNA KOJI PUT ISTAKNEM ULOGU EMOCIONALNOG U SEKSU.I naravno da je psihicka zrelost zajedno sa ,manje vaznom fizickom bitna i potrebna za dozivljaj seksa kao odnosa koji pruza zadovoljstvo i bitan segment zdravog ispunjenog zivota a ne traumaticno iskustvo koje ostavlja posledice i dovode do gubljenja zelje za zivotnom radoscu.

  • ona

    10. decembar 2014 | 14:01

    Vuce, postujem ja tvoje misljenje, razumem ja da je svako od nas razlicit,prema tome i humor nam se razlikuje.Ti ,kao i drugi ljudi, koji misle isto, imate izbora, kad vidite "ona" preskocite citanje, lupite minus, i terajte dalje.Ovde niko, nikom ne brani da se zeza,ja sigurno necu napisati da neko smara, bas iz razloga koji sam navela u prvoj recenici.Zelim ti sto vise zezanja, i smeha, naravno sa ljudima slicnim tebi.Pozz*-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA