MOMCI: Ovo je nagori poklon koji možete da dobijete od svoje drage!

Novoj godini i Božiću svi se raduju, jer je to vreme darivanja. Svako voli da ga pod jelkom sačeka poklon, a posebno ako je u pitanju nešto što je priželjkivao. No, ovakvu neslanu šalu, niko ne želi!

  • 57

Ovih dana u većini šoping centara posao cveta. Nije ni čudo, počinje sezona praznika i svako želi da obraduje svoje najmilije savršenim darovima. Međutim, ovakav jedan užasan poklon nijedna pristojna dama neće pronaći u normalnoj prodavnici, već samo možda negde na internetu, ilegalno.

Verovali ili ne, u pitanju su pozitivni testovi na trudnoću, koje preko društvenih mreža nude preduzetne žene u drugom stanju, koje bi da zarade koji dinar. A, eto, imaju i na kome.

Kako ispostavilo, na ovom svetu postoji mnogo očajnih devojaka koje su spremne na sve, samo da bi zadržale svog muškarca, pa i da ga “uhvate na bebu”.

Valjda računaju na to da su Božić i Nova godina sezona praštanja i dobrih dela, pa da će se dečko-magarac, kad čuje kakva je situacija, raznežiti i odmah pristati na brak.

Ipak, i od zlog ima gore. Najgore mogu da prođu oženjeni muškarci koji švrljaju sa strane. Kad vam ljubavnica poturi test s dve potamnele crtice, ne pitate za cenu, jer strahujete od ucene i toga da će istinu otkriti vašoj ženi.


Što je još strašnije, sve i da otkrijete prevaru i padne vam na pamet da je tužite, to nećete učiniti, jer je i to način na koji će prljavi veš izaći u javnost.

Zato, momci, budite oprezni ako vam ovih dana neka žena kaže da čeka vaše dete. Ne nasedajte odmah i naterajte je da uradi novih nekoliko testova, i to na vaše oči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivana

    23. decembar 2014 | 14:44

    Ja ovo uradila decku prosle nove godine, cak sam se i predhodnih par dana pravila da mi je lose i da mi je muka.. I on se obradovao

  • Mozda

    23. decembar 2014 | 18:21

    Mozda vam pokloni sliku gde se ..... Sa drugim muskarcem!Da vidi reakciju'

  • Ako ima nade, pokazi to...

    23. decembar 2014 | 17:42

    Posle njanjanja nema kajanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA