MOŽE I NA ODLOŽENO: Devojke u Srbiji kupuju silikone na kredit! (FOTO)

Ako ste mislili da se kredit uzima da bi se kupio stan ili automobil, verovatno ste u pravu, ali ima još jedna stvar od “životne važnosti” koja je vredna toga, pogađate – silikoni. Silikoni?!

Devojke sa prelepim grudima Foto: izismile.com

U našoj zemlji građani sve češće uzimaju kredite zbog estetskog ulepšavanja. Naravno, nema važnijih stvari od velikih grudi i prćastog nosa.

U Srbiji se svakodnevno obavi oko 30 estetskih operacija. Najčešće su operacije grudi i njihovo uvećavanje. Porastom broja gojaznih, na listi itekako traženih invervencija je i liposukcija. Često se primenjuje i korekcija nosa, podizanje kapaka, zatezanje nadlaktice, korekcija zadnjice, ugradnja kose... Uglavnom ljudi ove intervencije plaćaju podižući keš kredite, koji su inače i najskuplji. Često plaćaju i kreditnim karticama - piše 24sata.rs.

Pojedine banke odobravaju i potrošačke kredite baš za ovu namenu, ali i druge zdravstvene usluge - za plaćanje stomatoloških usluga, DNK analiza, uklanjanje očne dioptrije, lečenje vena laserom...

Na osnovu profakture, banka uplaćuje novac ordinaciji, a klijent, ulepšan, nastavlja da plaća rate. Ono što u startu svi koji podižu kredit moraju da računaju to je da spreme novac za naknadu banke, koja iznosi dva odsto od iznosa kredita. Veći iznos, veća i izdvajanja za ovaj trošak. Maksimalnu sumu kredita koji građani mogu da dobiju za ove namene je i do milion dinara, a rok otplate i do 84 meseci.

Dinarski krediti, koji imaju veće kamatne stope oko 20 odsto, imaju i nešto kraći rok otplate, dok su za one u evro znaku, kamatne stope znatno niže i iznose od devet do 14 odsto, s tim da je za njih potrebno obezbediti i učešće od 30 odsto.

(Telegraf.rs / D. Nišavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aloo

    25. decembar 2014 | 23:22

    znaci dok ne otplati kredit nisu njene ,mozemo da se sluzimo bez pitanja :D

  • ЖAН KЛOД

    25. decembar 2014 | 22:17

    pa pazite pametna im je to investicija, srede grudi,usne, i tako ostalo, i lakse im da love sponzore koji im posle obezbedjuju kola,jahte,stanove. .opasan biznis haha

  • pendula

    26. decembar 2014 | 00:25

    Mi smo iskompleksiran narod...glumimo nesto a jadni smo i bedni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA