Glas žene u plodnim danima dovodi muškarce do ludila!

Poznato je da boja i visina glasa igraju važnu ulogu u igrama zavođenja, ali sada postoje dokazi da ženski glas tokom plodnih dana potpuno izluđuje muškarce

  • 12

Bilo da imaju umirujuće ili slatke tonove, žene su svojim glasom uspevale da zavedu muškarce decenijama, a sada je i dokazano da se koža muškaraca zaista naježi kada čuju ženski glas.

Eksperti za glas sa “James Madison” univerziteta u Virdžiniji veruju da hormonalna promena kod žena utiče na glasne žice i da tada žene proizvode niže tonove koji imaju veliki uticaj na muškarce koji slušaju.

TAMABEPA, Seks, Zavođenje, Kancelarija, Posao, Sekretarica, Igrice

Kada je žena u plodnim danima tada hormoni najviše utiču na glas. Od ovakvog ženskog glasa koža muškaraca se zaista naježi nakon samo pet sekundi.

Istraživači su otkrili da muškarcima takođe srce zakuca brže kada čuju niske, zavodljive ženske tonove. Njihova pažnja potpuno bude usmerena na tu žensku osobu.

Istraživači su puštali snimke ženskih glasova koje su snimali tokom različitih perioda menstrualnog ciklusa, pa su i muškarci i žene ocenjivali privlačnost tih glasova. Oba pola su se izjasnila da su glasovi snimljeni tokom plodnih dana najprivlačniji.

Broj otkucaja srca poveća se za pet posto kod oba pola kada čuju glas žene u plodnim danima, dok se električne aktivnosti na koži povećaju za 20 odsto.


(Telegraf.rs / Klix)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    30. decembar 2014 | 20:53

    Tuđa žena ne mora ni da govori delovaće ko vijagra.

  • Zemonka

    30. decembar 2014 | 21:30

    Moj glas uglavnom dovodi komšije do ludila jer je jako piskav:-D Niko se još uvek nije zalio a pozitivno je i to što niskom freqencijom rasterujem miševe iz zgrade :-D:-D:-D

  • Ja

    30. decembar 2014 | 22:05

    Sto posto tacno bar mogu za sebe reci da je tako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA