PERITE IM NOGE I KUVAJTE RUČAK: Da li je nova knjiga saveta za žene najkontroverznija na svetu? (VIDEO)

Želite da nađete i zadržite dobrog muža? E, pa zahvaljujući ovom priručniku, koji su pisali muškarci, sada znate šta bi trebalo da radite. Naravno, ako ste spremne da progutate svoj ponos

  • 60

Sedmorica momaka - od kojih su neki još uvek slobodni, drugi oženjeni, treći razvedeni - okupilo se oko zajedničkog projekta i objavili brutalno iskreni priručnik za žene koje traže muža pod nazivom “Single Man, Married Man”, u kojem su otkrili trikove kako da zauvek zadržite svog muškarca.

 

Kako tvrde sva sedmorica autora, svaki muškarac na ovom svetu želi da se oženi. Sada je pitanje samo “zašto baš sa vama?.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

- Bez obzira na to čime se bavi ili u kojoj je životnoj fazi, dobra supruga bi uvek trebalo da se pobrine za potrebe svog muškarca. Svaki put nakon što ste mu titrali ego, on će vas voleti malo više – kaže jedan od Njujorčana koji je učestvovao u kreiranju ove knjige.

 

 

Ova šarolika grupica sastavljena od ozbiljnih biznismena, psiholoških savetnika, muzičara, blogera, objasniće vam kako je došlo do toga da je vaš “Princ na belom konju” odjednom krenuo da vas zapostavlja.

 

- Muškarce je potrebno stalno inspirisati. U protivnom, njihova pažnja će umesto na vašu idiličnu romansu vrlo brzo da odluta na drugu stranu. Kuvajte mu, pripremite mu toplu kupku i s vremena na vreme mu izmasirajte stopala – savetuju oni.

 

Foto: SingleManMarriedMan

Foto: SingleManMarriedMan

 

Takođe, ako muškarac odbija da se raspravlja s vama i beži iz takvih razgovora, to ne znači da je slabić.

 

- Baš naprotiv! On poseduje unutrašnju snagu da donese intelignetnu odluku da se povuče i sačeka da se stvari smire – tvrdi jedan od oženjenih.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Ako vas kopka što su muškarci skloni švrljanju van veze ili braka, ali i laganju, i na to pitanje znalci imaju odgovor.

 

- Dešava se da muškarci imaju veću grižu savesti ako odu kod drugog brice, nego kad prevare ženu. Jednostavno, kad prestane da mu bude zabavno s vama u spavaćoj sobi, on će potražiti nešto zanimljivije i uzbudljivije. Laganje je način na koji podsvesno pokušavamo da vam skrenemo pažnju i nateramo vas da nas slušate. Takođe, svaki napredak u karijeri dovodi nas u iskušenje, jer nam se konačno pružaju šanse kod dama o kojima smo ranije mogli samo da maštamo – iskreni su momci.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Mislili ste da će ovakva jedna knjiga razbesneti pripadnice nežnijeg pola? Međutim, iako će se priručnik u prodaji naći tek od februara, žene koje su zavirile u njega, tvrde da je većina stvari u njemu potpuno tačna. No, šta će na sve ovo reći feminstikinje, ne znamo. Živi bili, pa videli!

 

(Telegraf.rs / Single and Married Man)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    2. januar 2015 | 16:27

    Pa nisam bolestan da mi zena pere noge. Mislim da to nikad ne bih dozvolio. To nije postovanje vec ponizavanje za dame. Neka me postuje na drugi nacin, pa joj hvala.

  • Senzacija

    2. januar 2015 | 14:26

    Kad bi žene ego malo spustile bliže zemlji broj razvoda bi pao za 70%.

  • Невена

    2. januar 2015 | 17:58

    Ћутња када је потребно,и лијепа ријеч у одговарајућем моменту боље ријешавају све проблеме од наведених...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA