Ne dozvolite da vam se veza rasturi nakon praznika!

Praznici se bliže svom kraju i, nakon sve te silne euforije, život se polako vraća u normalu. Međutim, to ne znači da i vaš romantični život treba da se svede na dosadnu svakodnevnicu

  • 2

Nažalost, statistike pokazuju da je januar mesec zaslužan za najveći broj raskida. Nije ni čudo, jer praznici su prošli, dobro praznično raspoloženje je splasnulo, kinta se istrošila, napolju je hladno i tmurno... Nikom nije ni do života, a kamoli do romantike.

Međutim, to uopšte ne mora da bude tako. Samo malo truda dovoljno će biti ne samo da sačuvate vezu, već i da vaša ljubav bude jača nego ikad.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ugovorite ljubavni sastanak

Da, hladno je napolju, a oboje ste se istrošili, pa nemate baš ni para za neki ludi provod. Ipak, za kartu za bioskop ili pozorište, jedno piće i hranu s uličnog kioska uvek će se naći koji dinar.

Osmislite avanturu

Oni nemirnoh duha uvek mogu da, naoružani kapama i šalovima, odu na klizanje ili u jednu dugu šetnju u prirodi, najbolje negde pored reke. Kad se smrznuti vratite kući, lako ćete već naći načina da se zgrejete.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Napravite plan

Isplanirajte zimovanje, odlazak u vikendicu makar na jedan vikend ili već sad krenite da smišljate šta biste vas dvoje mogli da radite na proleće. Trik je u tome što zajedničko planiranje budi slatko iščekivanje trenutaka kad ćete biti sami, daleko od svih, a to vas neminovno zbližava.

Gledajte seriju koju oboje volite

Parovi koji žive zajedno često imaju problem da naprave kompromis oko toga šta će se gledati na televiziji ili na kompu. Umesto da se držite stereotipa po kojima on bira sport i akcione filmove, a ona rijaliti programe i romantične komedije – nađite nešto što oboje volite, najbolje neku seriju s puno epizoda. Duga je zima, doro će vam doći.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kuvajte zajedno

Ništa nije tako zabavno nego kad zajedničkim snagama napravite nered u kuhinji. Ne mora to da bude neki komplikovani specijalitet, već samo obrok koji je jestiv i hranljiv. Uz neko dobro vino i sveće na stolu, užitak će biti još i veći.

I naravno - seks

Da, istina je da flanelske pidžame i vunene čarape baš i nisu garderoba za zavođenje, ali zima ne sme da predstavlja izgovor da se odreknete strasti. Nek vas zagreje prvo topla kupka, pa potom izmasirajte jedno drugo, a posle će se stvari već razvijati svojim tokom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puma

    9. januar 2015 | 23:24

    I meni dosadilo sve ima da se rastanem! Cekam da januar prodje

  • Zvrk

    10. januar 2015 | 05:44

    Veza je naslovom već rastavljena. Pošto one to zovu vezom a muškarci seksom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA