TRIPUT BEZ VAĐENJA: Mit i istina o srpskoj izdržljivosti u seksu (VIDEO)

Srbi su, zna se, najbolji u svemu. Samo ostali to neće da priznaju. Zato smo rešili da ispitamo podatke o tome kolika je prosečna dužina seksa i koliko su Srbi izdržljivi u poređenju s drugima

  • 56

Prosečan Srbin je, u svojoj glavi, toliko dobar u krevetu (a i u svemu ostalom) da mu ne treba nikakav savet kako da bude bolji, niti ima potrebe da nauči bilo šta o tome kako da seks potraje duže.

NEZADOVOLJENA ŽENA MNOGO VIŠE ZVOCA

Na kraju, zašto bi seks trajao duže od onoga koliko je muškarcu potrebno da doživimo orgazam? Pitanje je koliko su za ovakav stav muškaraca prema seksu krivi sami muškarci, a koliko žene, koje neće iskreno da govore o tome koliko su nezadovoljne i šta im je zaista potrebno?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako je muškarce baš briga za to koliko su njihove partnerke zadovoljne seksom s njima, treba da imaju u vidu da će im se to vratiti na ovaj ili onaj način. Žena neće reći da joj treba više seksa (možda ni sama sebi neće to da prizna), ali će zato napraviti hiljadu drugih problema koji će biti još teži za rešiti. Zato, gospodo, dajte sve od sebe i dobro "pritisnite" svoju dragu još večeras!

IPAK SMO BOLJI OD DRUGIH

Međutim, ovo nije samo problem Srba, svi muškarci na svetu su dobri "sprinteri", kada je seks u pitanju, ali su zato očajni "maratonci". Dok žene, s druge strane, imaju sasvim drugačiji pristup seksu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Prema nekim istraživanjima, prosečan seks kod Srba traje od tri do osam minuta, što je daleko ispod legendarnih "pet sati bez prestanka" ili "tri puta bez vađenja". Možda je ipak pametnije napraviti mali korak napred i povećati skor na barem 15 minuta ili pola sata.

Što se tiče učestalosti seksa, tu zaista prednjačimo u poređenju s drugim nacijama. Prema jednom Dureksovom istraživanju, Srbi imaju seks 3,5 puta nedeljno, što je 182 puta godišnje, a to nas stavlja visoko iznad svetskog proseka koji iznosi - 103 puta godišnje. Ali, ne treba mnogo likovati zbog ovoga, jer to i dalje ne znači da smo u stanju da zadovoljimo ženu kako treba. Ruku na srce, verovatno niko nije u stanju, ali možemo barem da se potrudimo.


ŠTA TE ŽENE, DOĐAVOLA, HOĆE?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Naime, ženska seksualnost je mnogo složenija od onoga "uđeš, izađeš i gotovo", što bi moglo da se označi kao moto muškog pristupa seksu. Naravno, sve je individualno i spontano, pa i žene ponekad požele baš takav seks, ali generalno, u poređenju s muškarcima, ženama je, pre svega, potrebno mnogo više vremena da dožive orgazam. I ne samo to, već im je potrebna i duža predigra i emotivna kompatibilnost, inspiracija i još trista čuda, da bi bile zadovoljne seksualnim odnosom.

Kao što rekosmo, nije lako, ali ako ne zalutamo u tom lavirintu ženske seksualnosti, sigurno ćemo zalutati u nekom drugom njenom lavirintu, a ovaj prvi je, složićete se, ipak zanimljiviji.

LEGENDA O ZMAJU KOJI JE MOGAO DUGO

Kad smo mi Srbi u pitanju, zna se, ako treba dugo, nema problema. Može da traje i vekovima, samo ako se zainatimo. O tome svedoči i ovaj video:

Legenda o Zmaju od Šipova već godinama kruži ovim prostorima. Međutim, u realnosti nismo imali mnogo pomoći ni od Kraljevića Marka, a kamoli od Zmaja od Šipova, pa nam žene ostaju nezadovoljne. Ali i dalje gaje nadu da će jednog dana sresti legendarnog je*ača koji će izaći u susret svim njihovim prohtevima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♡LaViCa♡

    15. januar 2015 | 23:14

    Naravno da je zanimljivije!!! ...jer ako vam zena ne "vristi" u krevetu, vristace vam po kuci...iz iz nekih..ponekad i njoj poznatih razloga... ;) :)))))))

  • deda zika

    15. januar 2015 | 22:29

    I ja sam jednom tri puta al sam zaboravio da ga izvadim pa posle baba prala i iskuvavala

  • Sarcazmo

    15. januar 2015 | 23:01

    Mogu i ja tri puta bez vađenja...iz gaća...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA