TOP 10 seksepilnih debeljuca (1. deo)

Ma šta ko rekao, ma kakvi da su standardi modne industrije, jedno se mora priznati. Ove dame su lepe. One su uspešne. One su seksi. One su žene i po!

  • 0

10. Flavija Luserda

Ova Brazilka radila je kao dadilja u Njujorku, kada joj modni agent prišao na ulici i ponudio joj da postane plus-size model. Danas je bije glas da je postala Žizel Bundšen među debeljucama.

9. Kejt Dilon

Kao pionirka u plus-size modelingu, Kejt se 2000. godine našla na listi 50 najlepših ljudi magazina People. Zbog toga što su je kao tinejdžerku u školi zadirkivali da je debela, ona je jedno vreme patila od anoreksije i iz inata svima postala manekenka. Međutim, nekoliko godina kasnije uspelo joj je da povrati samopouzdanje i s nekadašnjom kilažom krene u kampanju veličanja prirodnih oblina.

8. Ešli Grejem

Nezaboravna je njena kampanja za donji veš koju je uradila za kuću Lane Bryant.

7. Natali Lolin

Ova devojka prvi je plus-size top model čija se raskošna pojava smešila sa bilborda u samom srcu Londona, na poznatom Tajms Skveru.


6. Anansa Sims

Da je prava lepotica, bez ikakve sumnje to može dokazati i svojim poreklom. Naime, njena majka Beverli Džonson, prva je obojena dama koja je krasila naslovnicu američkog magazina Vogue 1974. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA