Ako ovo ne radite, onda niste u stanju da zadovoljite ženu!

Evo kako žene zamišljaju savršenog ljubavnika! Naravno, mora da postoji privlačnost, odnosno, određena hemija, ali pored toga, bez ovih osobina nećete zadovoljiti vašu lepšu polovinu. Ovo su zapravo insajderske informacije koje se savetuju damama, kako da pronađu savršenog ljubavnika

  • 58

Pitate li se kako da nađete savršenog seksualnog partnera? Pridružite se milionima ljudi koji ponekad postave isto pitanje u svojoj glavi. Iako je teško pronaći potpuno kompatibilnog partnera za seks, činjenica je da većina parova nema pojma kakve bi osobine trebalo da poseduju oni ili njihov partner kako bi bili savršen spoj za seks.

Kad imate neverovatnog ljubavnika (mislimo na osobu sa kojom vodite ljubav, a ne nekoga s kim varate partnera) možete se više koncentrisati na seks umesto da brinete jeste li s pravom osobom. A kad pričamo o savršenom ljubavniku, atributi poput visine, težine, godina, ponašanja i sličnog - nisu bitni, jer u ovoj situaciji nemaju nikakve veze s tim kakav je seks. Ono što je bitno jeste da vam ta osoba odgovara i da među vama postoji vatrena hemija.

- Ideja savršenog ljubavnika varira od osobe do osobe, ali neke uobičajene stavke su seksualna aktivnost, sklonost ka eksperimentisanju, higijena i slično - objašnjava dr Kirti Mišra, klinički psiholog i stručnjak za veze.

Ako muškarac poseduje ove kvalitete, žene ga ne puštaju iz kreveta. Evo koje su to univerzalne osobine savršenog ljubavnika.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Pazi na higijenu

Svi vole seks sa čistim partnerom, pa je higijena jako bitan deo seksualne veze. Osoba koja pazi na sve, od čistih noktiju do depiliranih zona, svakako je neko koga bi trebalo zadržati uz sebe. Zapamtite, previše dlačica ometa potpuno uživanje u telu vašeg partnera. I, da, smrad je nešto što će sigurno svakog odbiti.

Oralni seks ne bi trebalo da bude problem

Svako ima svoje afinitete, pa savršen partner u krevetu ne bi trebalo da okleva u tome da pruži ono u čemu biste uživali. Ako ne uvek, oralni seks bi trebalo da se desi onda kada je partner raspoložen za to. Iako niko nije savršen pri oralnom zadovoljavanju, partneri koji se trude i spremni su da eksperimentišu i probaju nove trikove kako bi uzbudili svoju dragu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Pustolov u krevetu

Intima i strast lako će nestati ako imate dosadnog partnera koji vodi ljubav “tek onako”. Pobrinite se da on ili ona učini sve kako bi dosegli vrhunce koje zaslužujete uz pomoć vaše pustolovne strane. Partneri koji su spremni za isprobavanje novih stvari u krevetu su svakako bonus. Od “prljavih razgovora” do čokoladnih kupki i isprobavanja novih poza i lokacija, osoba koja je tome sklona vrlo verovatno će biti savršen seksualni partner.

Seksi figura može učiniti čuda

Iako problemi sa kilogramima ne bi trebalo da postoje u spavaćoj sobi, prirodno je tražiti partnera bez povećeg stomaka koji će smetati u određenim pozama. Ako ste u dobroj formi i sami ćete biti fleksibilniji i otvoreniji, pa i samouvereniji u krevetu. Isto tako, ako pri pogledu na polugolog partnera ne možete da mislite ni na šta drugo nego na seks, znajte da ste na dobrom putu.

(Telegraf.rs / HercegovinaInfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZMK-a

    20. januar 2015 | 19:41

    Kakav će On biti "u krevetu" u velikoj meri zavisi od Nje. Ponašanje + fizički izgled utiču na procenat hemije. A tim "naučnicima" prenesite da se malo više "valjaju po krevetu", pa možda i nauče nešto.

  • топлистанадреалиста

    21. januar 2015 | 04:40

    Што баxатије, блудније, развратније и "прљавије"...старе верзије за нове перверзије......ово износим чисто да "Снешка" зна!!!!.....само због ње и све за њу!!!:) :) :)

  • Slikar

    21. januar 2015 | 02:04

    Da bi bilo idealno u sexu morate stvarno da je volite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA