TOP 10 seksepilnih debeljuca (2. deo)

Ma šta ko rekao, ma kako da su surovi zahtevani standardi modne industrije, ove žene su lepe. One su uspešne. One su seksi. One su žene i po!

  • 0

5. Silvija Ro

Iako se tek probija u svetu plus-size modelinga, ova Amerikanka korejskog porekla već je uradila mnogo projekata i kataloga, tako da nema sumnje da će se za nju uskoro čuti nadaleko.

4. Barbara Brikner

Ova debeljuca ima manekensku karijeru dužu od jedne decenije. Njeno oblo telo poslužilo je kao model mnogim plus-size dizajnerima, a 2000. godine je za italijansku kompaniju Elena Miro snimila svoj solo kalendar. Iste godine lansirala je svoju kolekciju BB Maternity, namenjenu krupnijim trudnicama i majkama.

3. Kristina Mendez

Istorija će je zapamtiti kao prvu latino damu koja se svojim gabaritom proslavila u velikim modnim kampanjama.

2. Žistin Lego

Ova rođena Kvebečanka visoka 175 centimetara, svojim seksepilom već nekoliko godina pali i žari plus-size modnom scenom.


1. Tara Lin

Ova manekenka krasila je naslovnicu francuskog magazine Elle, čime je napravljena prava pometnja u modnom svetu i pokrenuta kampanja da se na pistu vrate žene "normalnih" dimenzija. Tara nosi konfekcijski broj 46 i apsolutno je zanosna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA