Ovo su najidiotskiji načini da zaprosite svoju devojku! Izblamiraćete se, a ona će MOŽDA reći "da"

Možda je muškarcima na ovim prostorima potrebno još neko vreme da prihvate činjenicu da devojku više ne prose od njenog oca i da poluvreme finala lige šampiona nije baš pravi trenutak, jer uopšte nije deo devojačkog sna

  • 8

Muškarci nisu baš veliki znalci kada su u pitanju romantični načini da zaprose devojku. Devojke bi volele da im taj trenutak bude najromantičniji ikada - zalazak sunca na plaži i tiha muzika samo za vas dvoje.

Ako ne želite da joj uništite najlepši trenutak u životu, nipošto nemojte da je zaprosite na neki od sledećih načina:

Zbog trudnoće

Pošto više nismo u 1950-im, majke koje su rodile van braka više ne moraju da nose purpurno slovo, pa nema razloga da je zaprosite samo zato što je trudna. To što ste se oženili neće promeniti činjenicu da je dete na putu, i da sav vaš novac za pivo odlazi u fond za dečje pelene. Uradite ono što bi uradio pravi džentlmen, zatražite da se dete zove po vama, napravite trajni nalog na 18 godina plaćanja alimentacije, i vazektomiju.

Na njenom venčanju

Bez obzira šta ste gledali u Holivudskim filmovima, mlade ne žele da im upadnete na venčanje, prekinete zavete, i izjavite im svoju ljubav. I da vas upozorimo, postoji jako velika mogućnost da će vam reći NE. Zato sačuvajte obraz, a velike romantične filmske gestove ostavite za trenutke kad će vam biti potrebni - kad zamolite devojku da odabere vas umesto karijere.

Prsten u hrani

Zvuči kao uobičajen romantični kliše, da se devojka zaprosi prstenom skrivenim u unutrašnjosti njenog mafina. U stvarnosti je to podsvesna želja da ubijete svoju lepšu polovinu. Zapravo, stavljanjem predmeta kojim se neko može udaviti u bilo čiju hranu, verovatno biste bili uhapšeni za pokušaj ubistva.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Na sahrani

Sahrane nas prirodno teraju da razmišljamo o budućnosti. Pitamo se da li smo ikad uradili išta vredno pomena u životu. Ali vaša kriza srednjih godina nije razlog da zaprosite devojku koju ste prvi put odveli kući prošlog vikenda, i to pod dejstvom alkohola.

U javnosti

Odluka da se oženite je nešto veliko u vašem životu. To je slično odluci koji ćete fakultet upisati, koji posao ćete raditi, ili kako ćete nazvati tajni folder u kojem skrivate porniće. Zato, zašto stavljati devojku na probu pitajući je sudbonosno pitanje pred rodbinom i prijateljima. Izgledi da kaže "pričaćemo o tome kasnije" pred svima su vrlo mali, umesto toga dobićete čudan trenutak tišine, ponavljanje vašeg pitanja, nakon kojeg sledi neko mlako "da", a to definitivno nije ono što želite.


Foto-ilustracija: Flickr/Swambo Foto-ilustracija: Flickr/Swambo

Preko Fejsbuka

Samo zato što svi komuniciraju pomoću slova i smajlija, ne znači da i vi nju morate da zaprosite preko statusa na Fejsu. Ništa ne govori koliko ste lenji više od poruke sa naslovom "hoćeš li se udati za mene?". I nemojte misliti da će vam onaj smajli koji šalje poljupce imalo pomoći, prenosi HercegovinaInfo.

Na dan zaljubljenih

Nije li već previše što viđamo žene koje idu okolo s karanfilima 14-og februara. Nema smisla da svim tim klišeima dodamo još i prosidbu za venčanje. Jedini izuzetak je da ste zaboravili da kupite poklon za dan zaljubljenih pa treba nešto da smislite na brzinu, onda nemate drugog izbora.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    2. februar 2015 | 19:11

    Кроз саму везу се долази до закључка,шта,и гдје партнер/ица воли да буде... зашто то не искористити,у ту сврху?

  • топлистанадреалиста

    2. februar 2015 | 19:24

    "Добра кока од рода добра...добру коку просе са свиx страна"! Ђуро легенда xаxаxа..:)

  • Krpelj

    3. februar 2015 | 08:28

    Dobro je kada priznajes da nemas pojma :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA