LJUBAVNI HOROSKOP: Saznajte da li vas ovog vikenda čeka seks ili svađa!

Ove nedelje planete će prilično pomrsiti konce ljubavnih odnosa. Biće dosta prilika i za seks i za emocije, ali biće i slomljenih srca

  • 18

Nekim znakovima će ova nedelja biti veoma uzbudljiva na ljubavnom planu, dok će se neki možda i razočarati. Saznajte šta će biti s vama.

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu delovati nežno i romantično i više će se posvećivati parternu. Slobodni pripadnici znaka mogu biti skloni zaljubljivanju, ali će nekima ljubavna očekivanja biti nerealna, pa bi mogli i da se razočaraju. Sklonost ka upuštanju u avanture i tajne veze biće i dalje prilično naglašena.

BIK

Bikovi ove nedelje mogu ostvariti emotivniju komunikaciju u svojoj vezi, činiće im se da je partner popustljiviji prema njihovim željama. Oni sami imaće potrebu da budu u centru pažnje. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da upoznaju neku interesantnu osobu, a biće i onih koji su skloni tajnim vezama.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje biti u svom svetu i teže izlaziti na kraj sa emocijama, a odnos sa partnerom biće sve napetiji. Neki mogu imati i manjih rasprava u vezi. Slobodni pripadnici znaka biće u povoljnijoj situaciji, jer će imati više šansi da upoznaju neku novu osobu koja bi mogla zaista da im se dopadne.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RAK

Rakovi ove nedelje mogu imati neko značajno poznanstvo sa osobom u koju bi mogli i da se zaljube, a najviše šansi za tako nešto imaće oni koji se nađu na nekom putu, ili im se dopadne osoba koja ima veze s inostranstvom. Zauzeti će želeti da provedu što više vremena s voljenom osobom.

LAV

Lavovi bi u toku ove nedelje mogli da osećaju emotivnu napetost i mogu biti sumnjičavi prema osobi do koje im je stalo. Ipak većina će imati više razloga da bude zadovoljna emotivnom situacijom. Zauzeti pripadnici znaka osetiće više lepih emocija prema partneru i trudiće se da učvrste ljubavni odnos.

DEVICA

Device će ove nedelje imati utisak da partner ima neke svoje tajne, ali će i one same biti u svom svetu mašte. Zato je u vezi moguće nerazumevanje. Emotivno zadovoljstvo mogli bi osećati oni pripadnici znaka koji se nalaze u tajnim ljubavnim vezama ili bi se u njih mogli upustiti.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

VAGA

Vage će ove nedelje biti veoma romantične i zaljubljive, a nekim pripadnicima znaka ljubavna veza mogla bi da se dogodi na poslu. Zauzete Vage želeće da osvare skladniji odnos s partnerom i biće tolerantnije prema njemu. Neke će previše idealizovati osobu koja im se doapda ili se upustiti u tajnu vezu.

ŠKORPIJA

Škorpije će ove nedelje biti tolerantnije prema osobi do koje im je stalo. Ono što je zančajno je da mogu biti zaokupljeni rešavanjem privatnih problema koje ranije nisu mogli da reše, a mogući su i susreti s osobama koje nisu dugo videli. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnuh vezu.

STRELAC

Strelčevi ove nedelje mogu osećati sve veću napetost u partnerskim odnosima, pa su u emotivnoj vezi mogući i manji nesporazumi. Partner će biti sve više u svom svetu i sve ćudljiviji. Slobodni pripadnici znaka mogu sresti osobu iz prošlosti, ili upoznati osobu s kojom je moguća samo tajna emotivna veza.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

JARAC

Jarčevi se ove nedelje nalaze u mirnijem periodu u svojim emotivnim odnosima, partner će biti smireniji i biće im mnogo lakše da postignu neki zajednički dogovor. Slobodni pripadnici znaka lepo će se provoditi ako budu na nekom putovanju gde je moguće neko uzbudljivo poznanstvo.

VODOLIJA

Vodolije se ove nedelje nalaze u pozitivnom periodu kada je ljubav u pitanju, odnosi u vezi će biti emotivniji, a partner će se truditi da pokaže koliko mu je stalo. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se veoma dopasti,a mogući su susreti i sa nekom osobom iz prošlosti.

RIBE

Ribe ove nedelje mogu da osete neku vrstu promene unutar samih sebe, pa će i emotivni odnosi biti zahvaćeni njihovim raspoloženjem. Neki se mogu okrenuti razmišljanju o nekoj prošloj ljubavi ili vezi, a nekima bi mogla da se dogodi tajna ljubavna veza. Zauzeti se neće najbolje razumeti sa partnerom.

(Telegraf.rs / ConopljaNews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    6. februar 2015 | 16:37

    Ja sam Vodolija! :)

  • Ivana Kiki Jakovljevic

    6. februar 2015 | 17:54

    Skoro svaki znak ulazi ili vec ima tajnu ljubavnu vezu? Pa sta je ovo, Sodoma I Gomora? Jos se nekima I savetuje da pored partnera imaju jos dopunu... hahaha... Nema vise morala i postovanja na ovom svetu! Srecno nam bilo!

  • zMK-a

    6. februar 2015 | 14:20

    Ja sam u horoskopu ovan ali sam zensko, pa me zanima da li to znaci da sam ovca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA