Nećete verovati šta treba da radite ako hoćete da osvojite muškarca!

Mislili ste da muškarci ne vole kad ih riba startuje? Prevarili ste se. Ako vam je dosad bilo glupo da priđete muškarcu, ovo će vam možda promeniti mišljenje

  • 7

Postoji uverenje da je muškarac uvek taj koji treba da preuzme inicijativu u vezi i da žena ne sme da bude uspešnija ili jača od njega, jer se to njemu neće svideti. Međutim, izgleda da stvari stoje malo drugačije.

Čak 87 posto solo muškaraca izjavilo je da bi izlašli na dejt s nekim ko je inteligentniji i obrazovaniji od njih, a isto toliko njih ne bi imali nikakvih problema da se viđaju sa ženama koje zarađuju više od njih.

Gotovo polovina singl muškaraca, tačnije njih 44 odsto, tvrdi da aktivno traže žene koje “ganjanju karijeru”, dok je 86 odsto njih izjavilo da žele da izlaze sa ženama koje su samouverene i pune samopouzdanja.

Ako ste žena i uz to ste sami, nemojte se brinuti. Slobodno napravite prvi korak. Zadivljujućih 90 odsto muškaraca izjavilo je da im ne bi nimalo smetalo da ih žena pozove na dejt.

(Telegraf.rs / HercegovinaInfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Objasnjenje

    12. februar 2015 | 09:51

    Mi trazimo: 1.lepu,slatku sa seksualnom energijom(mislim ona se lako stvori ako devojka dobro izgleda) 2.prijatne naravi,da nas oraspolozi, nasmeje,unese pozitivnu energiju u zivot 3.da je podrska muskarcu,da je sa nama i u dobru i kada nam ladje potonu(ostanemo bez posla i slicno)- sve ostalo moze da ima i ne mora,nas bas briga-npr. ne smeta nam ako zaradjuje vise ili ima dobru karijeru,ali isto tako to nece mnogo uticati na misljenje.Pre cemo biti sa nekom koja nema ni posao ni fakultet a ispunjava gore 3 navedene stavke nego sa nekom npr. Vrhunskom advokaticom koja ne izgleda dobro...kod vas zena je to mnogo drugacije...

  • Boki

    12. februar 2015 | 08:41

    Prvi korak zene je sasvim ok, ali da na taj nacin pokaze kako ne cini to cesto, nego je napravila izuzetak. Muskarci zene mogu da podele na one za provod i one za citav zivot. Preterano otvorena zena koja olako dolazi na dejt ostavlja utisak da to moze sa bilo kim, bilo kad, pa ce muskarac svakako iskoristiti njenu otvorenost, ali ne za dugu vezu...

  • Slikar

    13. februar 2015 | 03:02

    Vole zene da osvoje ali nisu uvek raspolozene i da zadrze osvojeno. Muskarci su laka roba, ali i kvarljiva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA