Ljubav na daljinu nije laka, ali zato je seks TOTALNO LUDILO!

Veza na daljinu ima mnogobrojne mane. Ali, nije istina da razdvojenost među partnerima nema i svojih prednosti, a jedna od njih je neverovatno dobar seks. Saznajte zašto

  • 18

Daleko od očiju, daleko od srca - tako kažu oni koji ne veruju u ljubav na daljinu. Naravno, svaka medalja ima dve strane, a ovo su dobre strane veze na daljinu.

Komunikacija je bolja

Naravno da ništa ne može da zameni razgovor uživo, ali parovi koji komuniciraju na daljinu često komuniciraju kvalitetnije od onih koji to rade oči u oči. Stvar je u tome da parovi koji se često viđaju jednostavno prestanu da cene činjenicu da nikada nisu previše udaljeni, a oni koji su daleko umeju da uživaju u svakom trenutku u kom mogu da komuniciraju sa svojom boljom polovinom.

Seks je intenzivniji

I ređi, naravno, ali upravo činjenica da se ne viđate toliko često povećava želju i strast koja se kod parova koji su stalno zajedno može vremenom izgubiti. Parovi koji uspevaju da sačuvaju ljubav i kada su daleko, sve vreme koje provedu odvojeni jedno od drugog u sebi gomilaju strast, pa kada se konačno nađu u krevetu, dožive pravu seksualnu eksploziju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Više truda

U današnje vreme, kad je sasvim uobičajeno zameniti nešto što baš ne funkcioniše, parovi u vezama na daljinu ipak pokušavaju da reše neke probleme. Ako stvari ne funkcionišu najbolje, par u vezi na daljinu će pokušati da reši problem, dok će se parovi koji su dovoljno blizu možda jednostavno posvađati i odustati.

Sajber-seks

Na početku je možda neprijatan, ali jednom kad usavršite sajber-seks, nećete moći bez njega, a on je izuzetno zabavan.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA