SEKSI VEŠ I HOROSKOP: Vage vole haltere, Device korsete, a pogodite kakve gaćice nose Jarčice

Astrologija može da predvidi bukvalno sve, ali sigurno niste očekivali da može da vam kaže kakve ko gaćice i bruseve voli. Saznajte na kakav veš se pali koji znak, kako na sebi, tako i na vama

  • 17

Ovo su veoma korisne informacije koje vam mogu zatrebati u raznim prilikama - kad hoćete nekome da kupite donji veš na poklon ili niste sigurni kakve će se gaće dopasti vašem novom dečku ili devojci.

OVAN

Ovnovi vole donji veš u bojama, posebno narandžastoj i crvenoj. Ako želite da zavedete Ovna, odlučite se za kombinaciju narandžastog i crnog satena ili svile. Vole i bebi-dol stil. Ovnovi će bez problema pasti i na crne podvezice ili najlonke s halterima, a ako ih upotpunite vrtoglavo visokim potpeticama, biće to pun pogodak.

BIK

Bikovi vole sve što je ili jako izazovno ili jako detinjasto. Ružičasta i crna su njihove omiljene kombinacije. Žene rođene u tom znaku obožavaju kožne štikle, mrežaste čarape. Muške pripadnike ovog znaka privlače žene s tetovažama i pirsingom. Neki Bikovi vole i vezivanje, lisice, okovratnike.

BLIZANCI

Blizanci imaju jednu prilično perverznu stranu u sebi. Uživaju u seksi uniformama, poput medicinske sestre, učiteljice, policajke... Žene u ovom znaku vole i skupoceni kimono ili kožni triko.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

RAK

Žene rođene u znaku Raka vole dugačke, providne spavaćice, prekrivene šljokicama. Omiljene boje za donji veš su im zelena i crvena, a obožavaju izgled satena. Rakovi vole beli veš, a mnoge žene rođene u znaku Raka vole da se oblače infantilno.

LAV

Lavice vole veš sa šarama tigra, leoparda. One su senzualna bića koja vole i malo krzna na svojoj koži. Svaki kostim koji u sebi sadrži neku vrstu repa ili ušiju biće im privlačan i seksi. Vole svilu, saten i somot, vole mašnice, ali i modele koji su parodija na modu pedesetih i šezdesetih godina.

DEVICA

Žena rođena u znaku Device je prilično skromna i preferira praktičan donji veš, ali vam nikad neće dozvoliti da je vidite u učkurušama. Ako se sprema za neku seksi akciju, odabraće korsete i stegnuti ih koliko god može u struku, a oseća se seksi i u čarapama sa halterima.


seksi donji ves gif, halteri

VAGA

Vagama vlada boginja Venera pa će žene uvek birati što luđe i najseksi donji veš koji pronađu. Ružičasta, žuta i plava su omiljene boje ovog seksi znaka, ali vole da nose i zlatan veš, platforme, mrežaste čarape, haltere i providan veš.

ŠKORPIJA

Škorpije su vrlo seksi po prirodi i vole kožu, vinil i plastiku. Omiljena boja je crna. Padaju na fetiš opremu, kao što su pseće ogrlice, japanska oprema za vezivanje i lanci, a vole i uske visoke čizme.

STRELAC

Žene Strelčevi obožavaju senzualnost korseta i seksipil koji im daju dugačke rukavice, čizme i donji veš s puno dugmića. Jako vole plišane tkanine poput somota. Ljubičasta, crvena i zelena su im omiljene boje.

Foto-ilustracija: Promo/Stuart Weitzman Foto-ilustracija: Promo/Stuart Weitzman

JARAC

Jarac je vrlo osećajan znak i smatra da je pamuk vrlo senzualan i seksi. Visoko kvalitetna spavaćica je seksi ovom znaku, čak i ako je zakopčana do grla. Uzbudiće ih i odevni predmeti s puno šljokica. Mnoge žene rođene u ovom znaku vole da nose mrežaste čarape i tange, satenske brushaltere i gaćice u roze, plavoj ili žutoj boji.

VODOLIJA

Ovaj vizionarski znak voli da je donji veš pripijen uz telo i da je od futurističkih i sjajnih materijala. Svetlo crvena i tamno ljubičasta su njihove omiljene boje, a perje, maske, svilene trake i šalovi su omiljeni dodaci. Jako ih uzbuđuju viktorijanske kožne čizme, ženstvene rukavice bez prstiju.

RIBA

Ribe nisu toliko žive i divlje seksualno, ali jako vole lepe pamučne spavaćice s roze ili plavim trakama, kao i spavaćice od likre s cvetnim šarama. Obožavaju štikle. Muškim Ribama će se svideti žena koja nosi muški veš ili preveliku mušku majicu za spavanje. Uzbuđuje ih i izgled nevine studentkinje, ali ne mogu da odole ni seksi halterima ili najlonkama upotpunjenim kravatom ili leptir-mašnom.

(Telegraf.rs / ConopljaNews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    21. februar 2015 | 00:37

    To nema veze sa horoskopom, to je stvar ukusa!Bas me zanima, da li ima muskaraca, koji ne vole da vide zenu u cipkastom vesu,crnom, belom, crvenom, nebitno, sa carapama,halterima, korsetom itd...

  • PticaTrkačica

    19. februar 2015 | 23:22

    A ja se pitam kako da znam dal mi je sarma skuvana?

  • DREAM

    19. februar 2015 | 23:28

    Volim crveno i crno,saten i pamuk.Volim i belo kad je celo i golo telo i sex u mrakuuuu i rucicu jaku.Volim da volim i ja se ne bojim,sex za lek i znak u vodi -na pravom putu ljubavno ludilo u crveno nas sludeloo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA