Evo koliko puta u životu ćete se zaljubiti!

Mnogi misle da je prva ozbiljna ljubav jedina prava. Međutim, u stvarnosti je to mnogo drugačije. Ako sebi date šansu, moguće je doživeti i više od jedne sudbinske romanse I sresti “srodne duše” u različitim životnim razdobljima

  • 10

Čak tri četvrtine ljudi veruje u pravu ljubav, a samo pet odsto žena i muškaraca nikad nije iskusilo ovakve emocije. No, većina njih je mlađa od 24 godine i još uvek čekaju da se pojavi “taj neko bitan”.

Skoro polovina žena će tokom svog života iskreno i duboko voleti samo jednom, a muškarci za razliku od žena lakše poklone svoje srce. Čak 51 odsto njih zaljubilo se pet puta u život, dok je 39 odsto pripadnika jačeg pola imalo samo jednu ljubav.

Većina učesnika u najnovijem istraživanju smatra da je veza postala zaista ozbiljna od onog trenutka kada su partnera ili partnerku konačno upoznali sa svojim roditeljima. Ipak, za mnoge su “magične” reči “volim te”, ključan dokaz da je to “to”.

Koliko ste se vi do sada puta zaljubili i verujete li da za sve nas postoji samo jedna “srodna duša” ili može da ih bude više?

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joa

    21. februar 2015 | 20:18

    Zaljubljenost je faza, ono sto ostaje i traje je ljubav i postovanje.

  • Stojic Milojko

    21. februar 2015 | 15:27

    Uvek mogu da se zaljubim ali ne i da volim.

  • Jelena

    20. februar 2015 | 18:55

    Nije tacno da se zene jednom zaljube. Ja se na Exit-u evo vec dve godine zaljubim na svaka dva metra. :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA