Ovo su pet razloga zašto ne treba da nosite gaćice, a onaj po brojem tri će vas prijatno iznenaditi!

Nošenje donjeg veša je tema koja izaziva različita mišljenja, neki smatraju da se obaveznim nošenjem štite od mnogih bolesti, dok ima i onih koji su protiv i navode nekoliko razloga zašto je bolje biti bez gaćica

  • 30

Da li nosite donji veš?  Neki misle da bi trebalo obavezno nositi gaćice jer je to bitno za vaše zdravlje. Međutim, ima nekoliko razloga protiv njih:

1. Udobnije je

Ako ne nosite gaćice, biće vam mnogo udobnije. Pritisak na vaginu će biti manji, pa ćete se mnogo lepše osećati.

2. Može pomoći u sprečavanju infekcije

Ako vas muče svrab i iritacija, ginekolozi preporučuju da ne nosite gaćice. To će mnogo ublažiti nelagodnost, pa ako ne možete u toku dana da idete bez gaćica, bar ih uveče kod kuće skinite.

 3. Lakše se naviknuti

Kada budete morali da skinete gaćice, lakše će vam biti, jer nećete morati da se navikavate na taj osećaj. Neke poznate ličnosti koje su nosile specifične haljine morale su da skinu gaćice kad su ih nosile. One koje nisu navikle na njih sigurno su se osećale udobnije, dok je drugima to bilo neobično.

Foto: flickr/Helga Weber Foto: flickr/Helga Weber

4. Osećate se seksi

Neke žene se osećaju posebno seksi u donjem vešu, ali isto tako mogu da se osećaju seksi i ako uopšte nose donji veš. Sama pomisao na to da u javnosti ne nosite gaćice, a da to niko ne zna, uzbudljiva je.

5. Partneru će se to sigurno svideti

Ako želite da iznenadite i uzbudite dečka, skinite gaćice. On verovatno očekuje da će u jednom trenutku naići na njih, pa će se pozitivno iznenaditi kad shvati da ih nemate. Ili mu recite da ne nosite gaćice, pa će se istog trenutka uzbuditi.

(Telegraf.rs / Fokus/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fido Super Pas

    23. februar 2015 | 22:07

    Ju sto m iznenadi broj tri

  • JA

    24. februar 2015 | 08:41

    Ma zamalo da je udobnije :P zamisli samo taj osecaj kad se farmerke pocnu trljati o tako nezno kozu, ma odrale bi je ko rende, sirotica se ne bi oporavila ni za mesec dana :D

  • ona

    24. februar 2015 | 09:22

    Treba nositi gacice, iz higijenskih i zdravstvenih razliga, e sad,ako hocete da budete malo "nevaljale",onda izlazak bez gacica je prava stvar!Naravno ako imate partnera pored sebe,verujte, uzbudjenje je na najvisem nivou,znam iz iskustva!*-)Gledajte samo da haljina bude dovoljno duga:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA