MUŠKARCI: Evo kako i vi da OROSITE svoju alatku!

Bilo bi nepravedno da žene imaju mogućnost da "orose" svoje genitalije u banjskim centrima, a da jedna tako interesantna stvar bude uskraćena muškarcima. Evo kako da osvežite i popravite svoj penis da bude kao nov!

  • 2

Budući da žene imaju tu privilegiju orošavanja vagine, bilo bi nepravedno uskratiti muškarcima jedan takav spa-tretman i za penis.

Mekom tkivu vašeg polnog organa svakako će prijati osveženje, a još ako gaji simpatije prema nekoj dragoj vagini, tretman “orošavanja” mogu da isprobaju zajedno.

Evo kako da i vi OROSITE VAGINU kao Suzana Mančić!

OROSILA JE: Suzana Mančić “popravila” vaginu!

Ako vam je polni organ iziritiran, ogrubeo ili izgleda smežurano i potrebna mu je nega, predlažemo jedan zanimljiv spa tretman “orošavanja” iz četiri koraka.

Prvi korak – Kupka

Potopite penis u toplu vodu (ne sme da bude vrela), a možete potopiti i celo telo, što će biti opuštajuće za ceo organizam. Nemojte dodavati nikakve soli za kupanje jer mogu iritirati osetljivu kožu penisa.

Nakon potapanja od desetak minuta, potrebno je vrhovima prstiju i vodom pažljivo ukloniti sa penisa sve nečistoće i mrtvu kožu. Dok to radite potrebno je da povučete kožicu s glavića da biste dospeli do svih delova, jer ispod kožice ume da se uhvati bela skrama koja je plodno tlo za razvoj raznih bakterija, što može dovesti do infekcije.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Drugi korak – Piling

Posle tople kupke, treba skinuti, odnosno, oljuštiti mrtvu kožu sa penisa. To ćete najbolje uraditi tako što ćete ga obrisati mekom tkaninom. Najbolje je ne koristiti nikakva sredstva, a posle toga, on će izgledati mnogo sjajnije i zdravije.

Treći korak – Hidratacija

Prvo je potrebno pažljivo obrisati penis, a zatim naneti neutralnu hidratantnu kremu. Koža vašeg polnog organa biće preporođena, jer se nakon potapanja i ljuštenja otvore pore na koži što pojačava efekat vlaženja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Četvrti korak – Ishrana

Za ishranu kože penisa postoje specijalne vitaminske kreme. Vitamin C važan je sastojak koji će sprečiti zadebljanje kože penisa, vitamini A i E učiniće kožu mekom i nežnom, a vitamini B i D imaju zaštitnu ulogu.

Lekovita mineralna voda iz Vrnjačke ili Mataruške banje takođe će prijati vašem polnom organu, pa ga slobodno možete izložiti i takvom tretmanu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

*SAVET ZA KRAJ (ovo je preporuka jednog od duhovitih čitalaca Telegrafa):

Najbolji način da “orosite” svoj penis jeste da ga stavite u jednu sveže orošenu vaginu i malo protrljate. Prednosti ovog tretmana su brojne, a pored blagotvornog efekta na vašu alatku, preporodiće i vaše emocije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    26. februar 2015 | 08:10

    Koliko treba da ga ne opere, da bi se uhvatila bela skrama ispod kozice? Onda mu i ne treba ako to dozvoli sebi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA