Ovo su PRAVI razlozi da ostavite dečka!

Muško-ženski odnosi su prilično komplikovani i ponekad je potrebno poraditi na vezi, ali nekad nema spasa, evo i kad

  • 12

Ponekad žene itekako umeju da preteraju s razlozima za raskid. Međutim, ako želite da prekinete vezu, možda ste i u pravu. Evo kako da budete sigurni.

Iskorišćava vas zbog novca

Danas žene mogu same da plate, kupe i pozajme novac, ali ako je to prešlo sve granice dobrog ukusa, a on i dalje ne radi ništa kako bi promenio situaciju, to definitivno nije muškarac kakav vam treba.

Vaši životni ciljevi se ne podudaraju

On ne želi da počnete da živite zajedno, a vi želite. On ne želi decu, vi želite. On želi da živi u inostranstvu, vi ne želite. Temelj svakog zdravog odnosa je kompromis, ali kad kompromisi počnu da ugrožavaju vas kao osobu, najbolje je da potražite nekog s istim životnim ciljevima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Seks nije tako dobar

Zašto biste pristali na nešto manje od onoga što želite i zaslužujete? Ako je previše sebičan i misli samo na svoje zadovoljstvo, vreme je da ga izbacite iz kreveta.

Ne voli vaše roditelje i prijatelje

Da li tu treba išta dodati? Sve su to ljudi koje obožavate i on bi trebalo da nađe zajednički jezik s njima i da ih poštuje. Ako to ne funkcioniše, nađite nekog kome to neće biti problem.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Želi(te) nekog drugog

Ako bilo ko od vas dvoje razmišlja o tome kako bi mu bilo sa nekim drugim, a kamoli ako vara ili su u pitanju emocije prema drugoj osobi, ne postoji nijedan razlog zašto bi se i dalje mučili.


(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loshmi

    28. februar 2015 | 22:54

    Ja sam se upravo nalazim u teskoj situaciji... imam devojku cetiri i po godine .... da se eazumemo odmah niko nije idealan... ali posle svega sto smo proali zajedno i lepo i lose mi smo ostali zajedno... sada ona zeli da me ostavi njen razlog je to da joj vise nije stalo do nase veze bas onda kada sam se najmanje nadao da ce ovako nesto da se desi... ja nju prosto VOLIM VISE OD SVEGA ALI JBG.. Jos to nije skroz na skroz gotovo ali ne znam kako da je vratim ?

  • Raki kavasaki

    28. februar 2015 | 18:54

    Pa to je vasa greska od starta ako ste i uopste zasnovali zajednicu sa takvim covekom

  • Laz

    28. februar 2015 | 22:54

    Koja laz da su skorpije nezasite!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA